perjantai 4. toukokuuta 2012

Matkalaukun uumenista

Matkaraportointi juttujen väliin pieni vilkaisu matkalta mukaan tarttuneisiin ostoksiin. Kartutin jumppatoppivarastoani neljällä alustopilla sekä kahdella perusmustalla jumppatopilla (niistä kuvia myöhemmin). Näitä lähdin vartavasten hakemaan, sillä viime Singaporen matkalla 2008 löysin Reebokilta sellaiset todella hyvät alustopit joissa on pienet toppaukset/pehmusteet rintamukselle. Sellaisiin (siis toppauksellisiin sekä kohtuu hintaisiin!) en ole oikein Suomessa törmännyt ennenkuin juuri ennen tätä reissua 3+1 päiviltä löysin yhdet Actuellelta. Pistin muuten jopa mieheni jumppatoppiostoksille, kun tämä käväisi Sporessa 2010. Niin paljon juuri tuollaisia toppeja halusin. Nyt minulla on niitä kaappi pullollaan. Seuraavaksi varmaan olisi syytä ruveta käymään vähän ahkerammin siellä jumpalla...

Muita mainittavia hankintoja olivat kahdet farkut sekä niihin vyöt. Haaveilen myös (enemmän ja vähemmän salaa) mieheni paidan hiljalleen siirtyvän vaatekaapissa minun puolelleni roikkumaan sillä se paita on niin makee!
Sitten ehkä "hämärimpiin" ostoksiimme: Chewits -makeisiin ja bambusta valmistettuihin höyrystämisastioihin. Miksi tälläisiä pitää raahata toiselta puolelta maailmaa kotiin asti?
Noh, mieheni on etsinyt viimeiset 4 vuotta chewitsejä. Muut hedelmätoffeet tai muut eivät vain ole niin hyviä kuin aidot chewitsit. Viimeisenä päivänä, viimeisellä ruokakauppa visiitillä niitä sitten löytyi - kokonaiset kolme patukkaa. Tuumittiinkin, että jos matkalaukkumme katoaa lennolla niin mies varmaan ilmoittaa arvokkaimmaksi kadonneeksi omaisuudeksi nuo chewitsit...
Bambuiset höyrystysvälineet olivat myös viimehetken heräteostos. Kävimme syömässä todella hyviä dumplingeseja (jotka valmistettiin ja tarjoiltiin vastaavilta bambuisilta jutuilta) ja tuumasimme että tuollaisia välineitä voisi käyttää muuhunkin höyrystykseen kotona. Kerron kyllä miten sitten höyrystyksessä käy kun otamme nuo bambuviritykset kokeiluun.

Yhteenvetona voi vain todeta, että tältä reissulta kotiintuomiset olivat vähän sitä sun tätä: farkkua, jumppatoppia, kameran hihnaa, t-paitaa ja keittiövälineitä. Ensi kerralla ehkä sitten jotain muuta. Tulevaa kesäreissua/häämatkaa osa-II aletaankin virallisesti valmistelemaan jo tänä iltana.

Millaisia tuliaisia te ostatte lomilta kotiin tuotavaksi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.