|
Paistettua possunkylkeä ja rapsakoiksi paistettuja kasvisnyyttejä. |
|
Lihakeittoa. |
|
Makea tofuannos. |
|
Aah, niitä dumplingseja. |
|
Keittoa dumplingseilla. |
Käväistiin reissumme viimeisellä Singaporen aterialla (jos lentokentän Burger Kingiä ei lasketa...) Din Tai Fung -ketjun ravintolassa. Ketju on kuuluisa loistavista dumplingseistaan. Ne ovat taidolla tehtyjä todella ohueen taikinaan ja aina niin kauniisti rypytettyjä. Tuolla atearialla saatiin dumplingsien valmistus- ja tarjoiluastioista se idea lähteä metsästämään bambuisia höyrystysastioita chinatownista...
Höyrytysastiat ovat vielä käyttämättöminä keittiön kaapissa, mutta suunnitelmana on kokeilla niillä kalan valmistusta. Dumplingsien valmistukseen eivät meidän keittotaidot riitä :-(
Oletteko muuten koskaan maisteneet dumplingseja? Jos olette niin mitä piditte?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.