perjantai 11. toukokuuta 2012

Dumplings at Din Tai Fung

Din Tai Fung -ravintolanketjun yksi Singaporen "haaroista" Rafles City Shopping Centerissä.


Paistettua possunkylkeä ja rapsakoiksi paistettuja kasvisnyyttejä.

Lihakeittoa.

Makea tofuannos.

Aah, niitä dumplingseja. 



Keittoa dumplingseilla.

Käväistiin reissumme viimeisellä Singaporen aterialla (jos lentokentän Burger Kingiä ei lasketa...) Din Tai Fung -ketjun ravintolassa. Ketju on kuuluisa loistavista dumplingseistaan. Ne ovat taidolla tehtyjä todella ohueen taikinaan ja aina niin kauniisti rypytettyjä. Tuolla atearialla saatiin dumplingsien valmistus- ja tarjoiluastioista se idea lähteä metsästämään bambuisia höyrystysastioita chinatownista...

Höyrytysastiat ovat vielä käyttämättöminä keittiön kaapissa, mutta suunnitelmana on kokeilla niillä kalan valmistusta. Dumplingsien valmistukseen eivät meidän keittotaidot riitä :-(


Oletteko muuten koskaan maisteneet dumplingseja? Jos olette niin mitä piditte?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.