Pintxos à la kotikeittiö: yhdistelminä pesto-tomaatti-vuohenjuusto, thaivaikutteinen toast skagen sekä oliiviöljy-parmankinkku. |
Nyt se alkoi, loma.
Tai noh, se alkoi jo perjantaina klo 12, mutta nyt sen vasta alkaa oikeasti sisäistämään. Loman kunniaksi piperrettiin perjantai-iltana pintxoseja (leivän päälle rakennettuja pikkupurtavia). Kyytipoikana toimi kesäinen Freixenetin cordon rosado (rose cava).
Nämä eväät kun saatiin syötyä tulikin jo Nukkumatti hakemaan. Univelkoja on vielä kuitattavina, mutta kai sitä pitäisi muutakin koittaa tehdä lomalla kuin vain nukkua...
Millaisissa merkeissä teillä on viikonloppu mennyt?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.