sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Viikonlopun saldo: pullaa, purjeita ja baseballia


Glorian ruoka & viini -lehdelle iso kiitos saaristolaisleivän reseptistä. Valmis lopputulos oli ihan yhtä hyvää jollei jopa parempaa leipää kuin saaristossa aikoinaan maisteltukin.

Auringonpaistetta, kerrankin!

Sporttisesti yhdistin Pariisista ostettuun Pepe Jeansin hamoseen tennarit... oltiin kävelyllä siksi hyvät jalkineet.

Bongattiin iltapäivällä Sorsapuiston kentältä baseball-ottelu. 


Perjantaina leivoin pitkästä aikaa pullaa. Idea lähti puolikkaasta palasta tuorehiivaa, joka oli jäänyt yli viikolla leivotusta saaristolaisleivästä. Pullataikina kohosi reippaasti vielä uunissakin, kuten kuvasta näkyy. Pitää leipoa useamminkin tuorehiivalla jos kohominen on tätä luokkaa.

Tänään käytiin iltapäiväkävelyllä Lapinniemessä katsomassa purjeveneitä, kun aurinkokin kerrankin pilkisteli pilvien välistä. Uskaltauduin ulos ihan pikku hamosessa kun ajattelin että nyt se kesä alkaa - kesälomani viimeisenä päivänä.
Enpä tiedä siitä kesästä, sillä tuuli oli aika vilpoinen ja puolessa välissä kävelyretkeä kaipaisin päälleni villatakkia.

Viileys kyllä unohtui kun urheiluhullu mieheni rupesi yllättäen hihkumaan innosta. Satuttiin vahingossa osumaan Sorsapuiston kentän nurkille ja huomattiin että kentällä oli menossa baseball-ottelu. Sitä piti tottakai mennä sitten seuraamaan vähän lähempääkin...

Summa summarum, viikonloppumme kohokohtia olivat hyvät pullat, purjeet ja baseball!

Millainen viikonloppu teillä oli?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.