tiistai 3. heinäkuuta 2012

Puuta ja lantaa

Tämä postaus kuuluu sarjaan todella huonoja otsikoita ja vielä huonompia kuvia...Loman alun kunniaksi poikkesin lauantaina tyttöjen kanssa Tammerkosken sillalla -tapahtuman keikalle keskustorille katsomaan Anna Puuta sekä Apulantaa. Tammerkosken sillalla -tapahtuma oli käsittääkseni alkuun 90-luvulla Mikko Alatalon vetämää iskelmäyhteislaulatusta. Nyt se oli jotain ihan muuta, mutta sen kyllä jo lähtiessä tiesin sillä yhteislaulatukseen en olisi mennyt.

Anna Puu yllätti positiivisesti. Naisen kappaleita olen ohimennen radiosta kuullut, mutta oli hienoa huomata kuin upeasti hän osaa laulaa ihan livenä. Annan musiikin letkeä tyylikin jotenkin kolahti. Olisi toivonut auringon paistavan, se olisi niin sopinut tilanteeseen. Toisin kävi ja tihkusadetta tuli taivaalta.

Apulanta antoi tällä kertaa odottaa itseään jopa puoli tuntia - ei hyvä. Olimme odotelleet siinä melkein eturivissä tunnin verran ja tunnelma alkoi olla aika tiivis. Itse keikka meni pitkälti samalla kaavalla kuin maaliskuun lopulla Pakkahuoneella, siitä pisteet pojille - hyvä setti.

Yhteenveto illasta, että ei mennyt puihin eikä maistunut lannalle ;-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.