keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Mihin matka?

Loma on vielä pomolta anomatta, mutta matka tuli varattua... Matkamessujen lentotarjousta ei vain voinut ohittaa... Kootut ovat selitykset. En suosittele hoitamaan asioita nurinkurin vaikka itse niin teenkin vähän turhan usein. Tässä kuva-arvoitus häämatkakohteestamme nro1. (Nro 2:sta olenkin jo kertonut. Se on vielä varaamatta, mutta kyllä sen vielä kerkiää..)


Nämä kuvat ovat vuodelta 2008 kun viimeksi yhdessä kävimme tässä samassa kohteessa.
Arvaatteko minne olemme lähdössä honeymooneilemaan huhtikuussa?
Vastauksen paljastan parin päivän päästä kun palaan linjoille putkiremppaevakosta anoppilasta.
(Kyllä sielläkin on netti, mutta saattaa olla etten jaksa täyshoidossa paneutua arkisiin asioihin ;-) )

2 kommenttia:

 1. Mekin ollaan lähdössä honeymooneilemaan toukokuussa. Sama riski otettiin täälläkin; miehellä ei ole vielä lomaa varmistettuna, mutta silti varattiin matka. Tosin en usko, että toukokuu on kovin suosittu lomailukuukausi. No, toivotaan ettei tule mitään takapakkeja.

  Että Singaporeen olette menossa. :) Mekin mietittiin tota Aasian suuntaa, mutta sinne oltaisiin ehkä menty, jos ajankohtana olisi talvikuukausi. Matkamme siis suuntautuu hiukan eri puolelle maapalloa, mutta enpäs kerro vielä enempää. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain lomat varmistettua pomolta, yleensä on aina saanut asia hoituun kun perustelee ja liikkeellä hyvissä ajoin. Heitän villinä arvauksena New Yorkin teitin honeymooni kohteeksi? Kerro sitten myöhemmin osuinko lähellekään.

   Poista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.