Tarvikkeina possun lehtipihvejä 4kpl, 1pkt pippurituorejuustoa ja 1prk kermaa.
- Aloitimme takomalla lehtipihvejä vielä ohkaisemmiksi.
 - Sitten rouhaisu suolaa ja pippuria pihville, nökäre mustapekka-pippurituorejuustoa ja koko komeus rullalle parin hammastikun tukemana.
 - Öljyä ja voita pannuun.
 - Possurulliin väri pintaan ja sitten kunnos loraus kermaa, loput tuorejuustosta ja pippuria oman maun mukaan, kansi päälle ja miedolla lämmöllä hautumaan 10-15min.
 
Sitten juuresmuusin pariin. Mukana 3 perunaa, 4 porkkanaa sekä yksi 200g palsternakka.
- Pestiin, kuorittiin ja pilkottiin juurekset suurinpiirtein samankokoisiksi paloiksi.
 - Laitettiin kattilaan vettä sen verran että juurekset peittyvät, 1tl suolaa ja eikun kiehumaan.
 - Kiehuttelua noin 15-20min juuresten koosta riippuen, kokeiltiin haarukalla kypsyyttä.
 - Kaadettiin keitinvesi pois, heitettiin nökäre voita ja n.1/2dl lämmitettyä kermaa juuresten joukkoon ja sorvottiin sattumarikkaaksi muusiksi.
 
| Hammastikkuja kannattaa liottaa ennen kokkausta jotta ne eivät pala kypsentelyssä. | 
| Kermaa lorautettiin runsaasti niin saattiin siitä samalla kastike. | 
| Lopputulos ei ollut se kaikkein kaunein, mutta maku oli hyvä! | 
| Jälkkäri hankittiinkin sitten Makuunista... | 
Juuresmuusi oli aavistuksen makea porkkanavoittoisuudesta johtuen, muuten oikein maistuva ateria.
Mitä te kokkasitte viikonloppuna?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.