maanantai 30. tammikuuta 2012

1,2,3...Fire!!!

Vaikka otsikosta voisikin luulla että nyt tulee asiaa parhaista ysärihiteistä (tuota Scooterin kipaletta on kuunneltu ja tanssahdeltu kerta jos toinen... ja viimeksi juuri perjantai-iltana), mutta tarkoitus onkin höpistä ihan siitä itsestään - tulesta. Putkiremppaevakon takia keskustan liepeiltä lähiöön muuttamisessa on etujakin, kuten takka!

Niitä huonoja puolia ovat lumityöt, pidempi työmatka ja se että aina jokin tarvitsemani tavara, vaate tai meikki on siellä toisessa osoitteessa. Kai se remppa oikeasti joskus valmistuu ja nyt kuitenkin ollaan evakkoiltu ihan vain muutamia päiviä sillä kyseessä on putkien pinnoitus eikä se järeämpi vaihtoehto (olen hieman draamaqueen heti kun tulee pieniä muutoksia suunnitelmiin). Tässä sitä takkatunnelmointia joka on auttanut rentoutumaan kaiken hässäkän ja nuhastelun keskellä.


Nopeasti vilkaistuna näyttävät suht saman kaltaisilta nuo kuvat, mutta testasin suljinajan pidentämistä. Liekeistä tuli tälläisiä "puuromaisia" mitä pidempi aika oli valittuna. Pidän ehkä enemmän ensimmäisten kuvien lepattavasta liekistä.


Mukavaa viikkoa kaikille. Koittakaa selvitä näistä pakkasista ja pitää itsenne lämpiminä!Jälkihöttelynä vielä...
Muita vaihtoehtoja tähän juttuun otsikoksi minulla oli: "Fire, walk with me", "Tyttö joka leikki tulella" sekä "Lähdin tulella leikkimään". Olisiko jokin näistä mielestänne sopinut paremmin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.