perjantai 27. tammikuuta 2012

Lämpöilyä

Dnuuhaisuutta pukkaa, mutta kuumetta ei onneksi ole. Loma-  ja matkakuume ovatkin sitten toinen asia. Mieltä lämmittää tieto siitä, että pian (tai tarkemmin 2kk päästä...) pääsee kuumankosteaan Singaporeen! Siinä vastaus edellisen postauksen kysymykseen. Viimeksi Singaporessa käydessämme teimme lisäksi 6 päivän lisäreissun Balille. Siellä vasta kuuma olikin. Tälläkin kertaa taidamme jonkin lisäreissun tehdä, mutta sitä emme ole vielä tarkemmin miettineet, Sporesta kun pääse nopsaan muun muassa Malesiaan, Phukettiin, Kambodzaan tai takaisin Balille. Aika näyttää minne tiemme vie. Tässä vähän kuitenkin tunnelmointia Balilta.

Auringonnousu Balilla. Tätä lähdettiin katsomaan klo 2 yöllä, ensin tosin ajeltiin saaren toiseen päähän ja sitten vielä kiivettiin kännykän valossa 2h tulivuoren huipulle. Oli vaivan arvoinen kokemus!

Hotellin infinity-pool, eli kuten kuvastakin näkyy tuollainen "loputtomalta" vaikuttava uima-allas.

Balin Kuta-beachin rantsua. Surffareita ja lautoja oli riittämiin. 

Näiden patojen ääreen menisi mielellään uudestaan, sen verran hyvää oli.


Vilkaisu ikkunasta ulos palauttaa nopeasti karuun totuuteen. Suomen talvi. Lumikinokset ovat jo huimissa korkeuksissa ja pakkanen paukkuu. Vilukissan kaipuu lämpöön kasvaa jälleen himpun verran. Ollaanko sillä suunnalla kuumeessa, matkakuumeessa tai käydäänkö muuten vaan kuumana?

7 kommenttia:

 1. voi eeei mitä kuvia! pääsisinpä minäkin!

  täällä sitä ollaan saikkupäivällä kotona, niin tukossa kun olla ja voi... pyyyyh :/

  VastaaPoista
 2. Täälläkin nokka vuotaa, ilmeisesti oon hyvä työläinen kun sairastan vapaalla. Mieluiten olisin kyllä ihan terveenä, kun illalla on juhlintaakin tiedossa.
  Vanhoja kuvia selatessa kyllä olo koheni kummasti ;-)

  VastaaPoista
 3. Pommitan sua nyt kommenteilla, mutta blogissani on sulle haaste, jos et vielä ole tehnyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa pommitella, laitan mietintämyssyn päähän ja alan pohtia vastauksia tohon haasteeseen - voipi olla että menee hetki jos toinen pohdiskellessa :-)

   Poista
 4. Matkakuumeesta kärsitään täälläkin! Kunpa olisikin jokin reissu tiedossa, niin tietäisi kuumeen saavan helpotusta edes hetkeksi :) Singapore on kyllä hyvällä sijainnilla juuri tuon suhteen, että pääsee kätevästi käymään muissakin kohteissa. Malesiaa suosittelen, jos haluaa länsimaalaista meininkiä, mahtavia luontomaisemia ja poikkeuksellisen ystävällisiä ihmisiä. Sitäkin enemmän suosittelen kuitenkin Kambodzaa: vietin siellä vuosi sitten 3 viikkoa enkä voi olla hehkuttamatta kokemusta. Tosin Kambodzaan ei välttämättä riitä vain pieni pyrähdys, vaan pitäisi lähteä pidemmäksi aikaa :)
  ( Oho, tulipas pitkä kommentti! )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hanna,
   Kambodza on harkinnassa, mutta Malesia näyttäisi todennäköisemmältä valinnalta. Kerron kyllä sitten aikanaan missä poikettiin!
   Mä olen välillä helpottanut matkakuumeilua katsolla omilta nurkilta jonkin uuden kahvilan tai muun paikan joka on jäänyt kokeilematta ja ottanut uuteen tutustumisesta kaiken irti. Eihän sellainen lomalla oloa korvaa, mutta saapahan ajatukset hetkeksi johonkin muuhun.

   Poista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.