sunnuntai 19. elokuuta 2012

Telttaretkellä

Kaikki mitä matkalla tarvittiin, teltta, pari jakkaraa, makuupussit ja -alustat, vettä, vaatteita ja pieni pallogrilli...

Maisema mihin lauantaina herättiin. Kyllä silmä lepäsi.

Täällä oltiin.

Tämä viikonloppu kului luonnonhelmassa Uudessakaupungissa, Ihalassa leirintäalueella joka on tarkoitettu tamperelaisille.
Nyt varmasti minut hyvin tuntevat ensin hieraisevat silmiään ja sitten kaivavat nopeasti puhelintaan esiin - Ei, ei tarvitse soittaa valkotakkisia minua hakemaan, en ole mennyt järjiltäni vaikka niin voisi luulla. Voin ylpeänä kertoa että tämä city-tyttö selvisi hyvin pari päivää eräjormana ja nukkui paremmin kuin hyvin teltassa makuupussissa.

Ihala tarjosi mukavat puitteet telttaretkellemme, sillä 80-luvulla käytettynä ostetun huvilateltan saimme koottua puulaudoituksen päälle, fasiliteettitilat olivat modernit sisävessoineen ja suihkuineen (ne olivat oikeasti TODELLA siistit!!!) ja veneenkin sai vuokrata soutelua/kalastusta varten.

Oikein huvitti kuinka kultareunuksisen kuvan telttailusta sain kun sää suosi, kaikki toimi, nukuttiin ja syötiin hyvin ja oli mukavaa. Noh, pitihän sen sitten vähän kostautua ja viime yönä alkoikin satamaan vettä vaikka säätiedotukset olivat povanneet sadetta vasta tälle iltapäivälle. Ei se mitään, sillä tuo museoikäinen väriläiskä jossa yövyimme piti vielä hyvin vettä emmekä kastuneet lainkaan. Aamulla kuitenkin totesimme, että eräjormailu tihkusateessa ei ole kenestäkään kivaa ja pakkasimme kimpsumme ja kampsumme autoon ja lähdimme körötelemään suorinta tietä kotiin.

Pari vuorokautta ulkoilmassa kuitenkin pistää sen verran ramaisemaan, että jatkan tätä tarinaa paremmalla ajalla kun olen saanut raavittua kaikki hyttysen puremat verille ja ruville sekä selattua läpi mitä julkaisukelpoista materiaalia löytyisi jaettavaksi viikonlopun huiman kirjavasta kuvasaldosta.


Niin ja pitää vielä miettiä kenelle jaan Marmulta saamani (Kiitos!!!) tunnustuksen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.