maanantai 4. kesäkuuta 2012

Parasta pekonista, osa 1

Paheeni, suuri herkkuni ja kaikkea muuta kuin terveellinen pekoni saa nyt oman postaussarjan nimeltään Parasta pekonista.
Aloitetaan makean suolaisesta kombosta, pekoniin kääritystä taateliylläristä.



Tarvitset:

  • 1pkt pekonia
  • 1kpl Ridderheimsin Hot amigo -salamimakkaraa
  • 1pkt taateleita (n.20 kpl)

Viillä taatelit halki ja poista sisällä oleva kivi. Täytä taatelit pienellä palalla maustettua salamia. Sitten kääri täytetyt taatelit pekoniin (puolikas siivu riittää). Asettele taatelit voideltuun uunivuokaan niin että pekonirullan "sauma" jää pohjalle. Paista 225 asteisessa uunissa noin 30min. Jos haluat oikein rapsakan pinnan pekonille, niin käytä uunin grillivastusta viimeisten minuttien ajan. Nautitaan hyvän oluen ja seuran kanssa heti, eli vielä lämpöisenä.

Tämä pikkunaposteltava toimii loistavasti alkupalana tai isomman tapas-tyylisen setin yhtenä osana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.