maanantai 11. kesäkuuta 2012

Makupaloja Berthasta

Tiikerirapua "välipala-annoksessa".

Turskaa, purjoa ja kananmunaa, tämä oli yksi pääruoka-annoksista.

Mansikkaa, vaniljaa sekä vadelmaa jälkkärinä.

Perjantaina kävimme vanhempieni kanssa herkuttelemassa Rautatienkadulla sijaitsevassa Ravinteli Berthassa. Vietimme yhdistettyä synttäri-nimppari-äitienpäivää kun kaikki edellä mainitut olivat kiireiden takia jääneet juhlistamatta.

Ruoka ja juoma maistuivat, viimeistä pisaraa ja murua myöden. NAM ja SLURPS.
Annokset olivat kauniita (nämä kuvat eivät tee täyttä oikeutta - mutta pikkuveskaan ei mahtunut kuin pokkari mukaan) ja kaikki lautasille kootut maut sopivat paremmin kuin hyvin yhteen.

Berthassa yhtenä jujuna sisustuksen, tarjoilun ja tunnelman mutkattomuuden lisäksi on raaka-aineiden tuoreus. Maku tulee raaka-aineista itsestään eikä purkillisista mausteita. Vaikka sali muodostuu periaatteessa kahdesta olohuoneen kokoisesta huoneesta johon pöydät on sijoitettu aika tiiviisti lähekkäin, saa silti kukin pöytäseurue rupatella kaikessa rauhassa. Niin ja vaikka kyseessä on hieman fiinimpi ravinteli se rentous tulee tärkättyjen pöytäliinojen puuttumisesta ;-)

En voi muuta kuin suositella Berthaa kaikille hyvän ruuan ystäville.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.