Yllätykseksemme cava tarjottiin sagrian pohjana. Hyvää se oli jokatapauksessa ja sitä sai tilata niin monta lasillista kun sunnuntaipäivänä kehtasi juoda. |
Taustalla punaviiniin valmistettu versio sangriasta. |
Tapas valikoima oli monipuolinen. Tässä pieni annos lihapullia. |
Valkosipulissa paistettuja katkarapuja. |
Suosikkini, pekoniin käärittyä parsaa. Parsa oli todella ohutta, toisin kuin on Suomessa tottunut näkemään. |
Jotakin palleroita jotka jakoivat mielipiteet. Minä tykkäsin, mieheni ei. |
Choritzoa! Nam! |
Pieni kupillinen gazpachoa. |
Lisää palleroita. Annokset tulivat sopivan pieninä. Ne menivät lämpiminä parempiin suihin ja sitten sai tilata jo uudet tulemaan. |
Jälkiruuaksi oli valittavana juustokakkua tai leipävanukasta. Tässä viipale sitruunajuustokakkua. |
Iltapäivään kuului myös ohimenevä rankkasadekuuro. |
Terassipöytämme sijaitsi katoksessa jonka suojasta oli hyvä arvioida sadekuuron pituutta. |
Shamppanja- tai tässä tapauksessa cavabrunssit eivät ole meille jokapäiväisia vaan herkuttelulle oli syynsä. Tuolla pitkällä tapasbrunssilla juhlistelimme suhteemme vuosipäivää sekä mieheni veljen lähestyvää "isompaa" syntymäpäivää.
Enpä tiedä miten Suomessa toimisi vastaavanlainen "vapaalla kaadolla" alkoholia ruuan kanssa tarjoava brunssi. Kattauksen hinta varmasti rajoittaisi rajuimmilta tenuttelijoilta? Meidän nauttimamme cavabrunssi kustansi 45euroa naamalta, eli ei sellaiselle tulisi ihan jokaviikonloppu lähdettyä. Ja kerrotaan nyt vielä ihan vaan vertailun vuoksi, että Ritz-Carltonin shamppanjabrunssi olisi ollut tuplahintainen ja kestoltaan puolet lyhyempi.
Maistuisiko teille tällainen tapasbrunssi?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.