perjantai 27. huhtikuuta 2012

Boat Quai

Singaporessa syödään paljon ulkona. 
Yksi syy on se että se on aika edullista sekä pitkän työpäivän jälkeen ulkona syöminen on myös helppo ratkaisu, sillä ravintoloita on paljon ja kaikkialla. Toiseksi syyksi sain kuulla, että ruuan valmistaminen kotona usein lämmittää liikaa asunnon sisäilmaa jota muuten pyritään pitämään ilmastointilaitteilla miellyttävän viileänä. 
Oli miten oli, mekin söimme usein ulkona. Pitkäperjantaita seuranneena lauantaina menimme erääseen mieheni veljen "vaki" thaimaalaiseen ravintolaan syömään. Tuo ravintola sijaitsee Boat Quai -nimisellä joenrannassa sijaitsevalla ravintolakadulla.

Aivan joen rannassa kiinni olevat katetut rakennukset ovat tämän Boat Quai -nimisen alueen ravintoloita.

Tuo takana näkyvä rakennus on tosi jännä pilareineen ja terasseineen.Näkemäämme maisemaa ravintolasta käsin. Tuo laivamainen kolmella pylväällä seisova rakennus on nimeltään MBS eli Marina Bay Sands. Siitä kerron tarkemmin lisää myöhemmin.

Thaimaalaisessa ravintolassa annosten koristelu oli huippua. Tässä mangosalaatti jäi ruusukkeelle kakkoseksi.

Jälleen paistettuja rapuja. Nam!

Maisemaa hieman toisesta suunnasta, edelleen samasta paikasta katsottuna. Ufon näköinen lentävälautanen on uudempi oikeustalo.

Jossain vaiheessa havahduimme siihen että kuu näkyi MBS:n rakennusten välistä. Lopulta kuu nousi ylös taivaalle mollottamaan.

MBS:n iltainen lasershow näkyi kauas.

Hyvin syötyämme Boat Quaissa lähdimme joen vartta pitkin vielä bilepaikkana tunnettuun Clarke Quai'hin lasillisille...

Lasilliset olivat olutta ja ne nautittiin Hootersissa. Syynä taisi olla se että olin matkassa kahden miehen kanssa...


Suomessakin kävisin kyllä useammin ulkona syömässä jos ravintolasta näkyvät maisemat olisivat edes vähän tämän kaltaiset. Oletteko samaa mieltä?


2 kommenttia:

 1. nyyyyyyyyh, sinun blogi ei ole päivittynyt bloggeriin pitkiin aikoihin :(( nyt mä täällä kahlailen näitä sun aiiiivan super mahtavan ihania matkajuttuja ja muita lukematta jääneitä... :)

  aivan fantastisia reissukuvia :)

  VastaaPoista
 2. Voi harmi.
  Oon huomannut että mulle blogger "arpoo" päivityksiä lukulistaan, sillä muutamien seuraamieni blogien uusimmat päivitykset olen jo käynyt lukemassa mutta ne eivät jostain syystä näy tuoreina teksteinä listallani. Tekniikka vaan on ihmellistä, eikö vain?!
  Noh, mutta nyt sulle tuli paljon uutta luettavaa yhdellä kertaa.

  VastaaPoista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.