perjantai 9. maaliskuuta 2012

Two tickets

Tänään olen hyräillyt mielessäni "I've got two tickets to see the show...". Fraasi on jostain biisissä, jota en saa vain millään mieleeni jotta voisin lauleskella pidemmälle. Toisaalta väliäkö tuolla sillä taskustani löytyy juuri lippua Vuonna 85 Golden Turbo Platinum -esitykseen jonka biisit varmasti osaa ulkoa.

Tiketit hankittiin jo tammikuussa (tytöiltä häälahjaksi saadulla lahjakortilla - kiitos siitä) ja nyt vihdoin päästään teatteriin!

Tällä viikolla uutisoitiin että TTT:n Vuonna 85 on tullut tiensä päähän ja että viimeiset esitykset ovat joulukuussa. Taidettiin siis hankkia liput juuri oikeaan aikaan. Teatterissa emme olekaan hetkeen käyneet. Viimeksi varmaan kesällä hikoilimme Komediateatterilla Jukka Leistin loistaessa lavalla Hulvattomassa hotellissa. Suurinpiirtein sitä tulee kerran vuodessa käytyä jotain katsomassa. Muistaakseni talvella 2007 kävimme katsomassa sen ensimmäisen version tästä 85:stä. Se oli hyvä. Saa nähdä millaisia muutoksia tähän versioon on tehty ja kuinka överikasari kuteissa näyttelijät ovat. Pitäisi varmaan itsekin pistää hiihtarit jalkaan ja olkatoppaukset puseroon?

Koskas viimeksi te olette käyneet teatterissa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.