maanantai 19. maaliskuuta 2012

Rimpsuja

Perjantaina minulla oli aikaa haahuilla kaupoilla ja Sokokselta löysin kaksi Broadwayn röyhelöpäitaa. Keksin heti käyttötarkoituksetkin näille: toinen lähtee Singaporeen mukaan valkoisten farkkujen kaveriksi ja toisen laitan päälleni parin viikon päästä Apulannan keikalle Pakkahuoneelle. Hassuttelin hieman ja kerroin miehellenikin paidoista tyyliin: Ostin muuten kaksi röyhelöpaitaa. Jatkokysymys kuuluikin että ovatko ne sellaiset Seinfeldissa nähdyt buffy shirt paidat? Eivät onneksi ole, pelko pois.

Leikkaan muuten aina kaikki isot ja lepattavat merkki-, koko- tai pesuohjelaput pois paidoista. Ärsyttää jos sellaiset näkyvät tai hiertävät.

Tässä paidassa ripsut ovat olkapäissä. Pidin myös kankaan läpikuultavuudesta jolla se eroaa tavallisista mustista t-paidoista. 


Rimpsuja ja röyhelöitä ei entuudestaan vaatekaapistani löytynyt. Kuinka on teillä rimpsujen kanssa, vihaatteko vai rakastatteko?


2 kommenttia:

 1. Just vähän aikaa sitten ostin kaksi ton tyyppistä paitaa, joissa on röyhelöt hihoissa. Sopivat omaan kroppaani yllättävän hyvin ja ovat hiukan hienompia paitoja olematta liian juhlavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä hankin nämä juuri sillä ajatuksella että ovat hieman hienompia tai erilaisia kuin peruspaidat olematta silti liian juhlavia.
   Epäilin että tuo musta voisi saada hartiani näyttämään tosi isoilta, mutta näin ei käynyt ja lähdin sovituksen jälkeen suoraan kassalle :-)

   Poista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.