keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Sunday Vintage Champagne brunch at Ritz-Carlton

Singapore on foodloverin taivas. Joka puolella on erilaisia ravintoloita ja kojuja joista saa toinen toistaan eksoottisempaa evästä. Hintahaitari tottakai on vastaavanlainen. Kaupungin parhaalla paikalla sijaitsevan Michelin tähdillä palkitun kokin luotsaamassa ravintolassa lasku kaikkine + + veroineen voi pistää pään pyörälle. Toisaalta paikallisten suosimista Hawker centereistä saa mahansa täyteen ihan pennosilla ja silti kokee aikamoisen elämyksen ruuan valinnasta sen syömiseen.

Jo ennen lomalle lähtöä olimme päättäneet että haluamme kokeilla toista ääripäätä, sitä fiinimpää, ihan vain vuosipäivämme ja loman kunniaksi. Mieheni veli varasikin pyynnöstämme sitten hyvissä ajoin meille pöydän Ritz-Carlton hotellin sunnuntaibrunssille.

Free flow vuosikertashamppanjaa virtaa Ritz-Carltonin sunnuntaibrunssilla.
Pulloa ei saa pöytään vaan tarjoilijat pitävät huolen siitä ettei lasisi pääse
edes puoliksikaan tyhjentymään brunssin aikana.

Lisäksi brunssilla saa maistella myös roséshamppanjaa. Huomatkaa kuinka täyteen ne lasit oikein kaadetaan...

Shamppanjan lisäksi drinkkibaarista saa tilata vaikka vadelmamojiton...


Erikoisuutena tuolla brunssilla on että siellä tarjotaan Moët & Chandonin vuosikerta shampanjaa koko klo 12-15.30 välisen ajan. Eikä se ruokapuolikaan hullumpi ole ostereineen, susheineen, juustopöytineen tai suklaalähteineen...


Alkupalalautaseni. Valinnan vaikeus kyllä iski, mutta hyvän setin sain lautaselleni koottua kaikkia herkkujani.

Brunssilla on muun muassa tarjolla montaa laatua tuoreita ostereita ja kaikkea mahdollista lisuketta.

Myös sushivalikoima oli brunssilla melkoinen. 

Serranonkinkkua oli koko potkallinen josta sai
pyytää leikkaamaan haluamansa määrän siivuja.

Hitaasti kypsytetty Wagyu härkä oli myös yksi brunssin erikoisuuksista. Myös siitä leikattiin siivuja pyynnöstä.
Iso renkula oikealla on parmesaania josta kaiverrettiin siivuja pasta-annoksia nauttiville.


Jo lähtiessä olin päättänyt että shamppanjan siemailun lisäksi itse panostan jälkiruokapuoleen, ihan vain sen suklaalähteen takia ;-)


Tässä esillä ehkä 1/4 osa siitä 50 juuston valikoimasta joka brunssilla oli tarjolla.
Tuoksu tässä pisteessä oli tietenkin juuri sellainen kun voi kuvitella ;-)

Jälkiruokakeidas! 

Jälkiruokalautaseni osa 1.

Ja sitten osa 2...

Jäätelöä oli tarjolla useaa makua ja vielä kaikilla mahdollisilla höysteillä.

Livemusiikkia esitettiin useampi setti brunssin aikana. 


Hauskin sattuma brunssilla oli kun tajusimme kitaristin olevan sama tyyppi jota olimme kuunnelleet pari iltaa aiemmin eräässä pienessä Mexicolaisravintolassa. Hyvä juttu että miehellä näyttää keikkoja riittävän.

Näin lopuksi on ehkä hyvä todeta, että tämä shamppanjabrunssi oli tällainen kerran elämässä kokemus. Lompakkomme ei ole mallia pohjaton, joten toiste tuskin tulee tilaisuutta käydä näin upealla brunssilla. Vaalinkin siis muistoja tästä elämyksestä näiden kuvien kautta vielä pitkään.

Toisaalta vertailun vuoksi houkutus käydä testaamassa Tampereen "ykkös"brunssi on aika suuri. Ainakin Idan kuvat tuosta Hotellin Tammerin brunssista tuovat veden kielelle.


Koska viimeksi te olette muuten käyneet brunssilla?


2 kommenttia:

  1. Oi että! Olisin varmaan joutunut pyörimään tolta pihalle ja silti jäänyt harmittamaan, etten ehtinyt maistaa kaikkia herkkuja!

    VastaaPoista
  2. Kyllä mulla kieltämättä oli aikalailla sellainen vyöryvä olo kun lähdettiin kaiken mässäilyn ja lipittelyn jälkeen eteenpäin. Enkä todellakaan ehtinyt maistelemaan kaikkea mitä tarjolla oli. Onneksi oli sentään se suunnitelma jättää tilaa jälkkäreille...

    VastaaPoista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.