perjantai 17. toukokuuta 2013

Balilla muttei bailaamassa

Sitä tietää tulleensa vanhaksi kun nauttii lomalla enemmän hyvistä yöunista kuin yökerhossa roikkumisesta...
En tiedä pitäisikö tästä tunnustuksesta olla enemmän nolostunut kuin ylpeä?Hotellimme uima-allas tuli tutuksi viikon mittaan.
Se olikin parasta tuossa budjettihotellissa.

Auringonlasku Kutalla, yksi kauneimmista maailmassa jos minulta kysytään.


Lomamatkamme ei ollut pelkkää pilvenpiirtäjien ihailua,vaan teimme Singaporesta viikon mittaisen retken Balille. Ihan vain kahdestaan. Majoituimme Kutalle josta tarkoituksenamme oli tehdä useita päiväretkiä ympäriinsä, minun käydä joogaamassa ja miehen sukeltamassa sekä surffaamassa, jne.


Hotellihuoneemme terassilla nautimme usein aamiaiset sekä alkuillasta
 parit juomat. Tässä ollaan jo illassa ja tuo asu on Roxyn mekko eikä yöpaita!

Ubudissa kävimme päiväretkellä ja oppaan kanssa kävelemässä.
Tässä ihailtiin maisemia jokilaaksoon erään hotellin uima-altaan partaalta.


Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelman mukaan alusta alkaenkaan. Olin vilustuttanyt itseni vahingossa ilmastointilaitteiden viileydellä jo ennen Balille lähtöä. Viimeiset 20 min lennosta olinkin kyyneleet silmissä ja pää polvissa kun laskeutumisesta johtuva paineenvaihtelu teki todella kipeää tukkoisissa nenäonteloissani. Lenssusta selvittyäni sainkin sitten oikein viheliäiset nokkos/allergia ihottumat käsiini sekä jalkoihini ja näin parhaaksi pysytellä poissa suoralta auringonpaisteelta loppuajan... Ja sitten se flunssa iski mieheenikin...


Ubudissa poikkesimme myös Monkey Forestiin joka vilisi apinoita. Tämä yksilö otti lepoa, mutta yksi pienempi kävi kokeilemassa miltä tuntuu kiivetä pitkin jalkaani... iiks!

Hard Rock Cafeessa poikettiin perinteisillä paitaostoksilla
sekä tällä kertaa myös drinkeillä.


Vastoinkäymisistä huolimatta lomamme Balilla tuntui lomalta. Vaikka suunnittelemistamme jutuista toteutui vain muutama, niin lepo ja lämpö tekivät silti tehtävänsä. Kuta on Balin bilemesta ja näin jälkikäteen tuntuu hassulta kuinka onnistuimmekin välttämään kaiken juhlahumun ja viettämään todella rentouttavan loman tuossa kohteessa. Kai se on vain kiinni omista valinnoista, eikä niinkään siitä missä on.


Uima-altaallamme oli myös pari katettua huvimajaa joissa pystyi lueskelemaan varjossa auringolta.
Kevyenä lomakirjana mukanani oli Fifty Shades of Grey, samoin huomasin olevan myös monella muullakin ;-)Millaisista asioista teidän unelmalomanne koostuvat?
Levosta ja auringosta vai halvoista drinkeistä ja pitkistä illoista?

2 kommenttia:

 1. Ihana tuo uima-allas.

  Lepo ja aurinko, siitä koostuu oma unelmaloma. Tosin myös kaupunkiloma voi olla sitä. Haaveilen edelleen Venetsiaan ja Firenzeen pääsystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä lepoa ja aurinkoa voi kaupunkilomaankin yhdistää, mikäs sen parempaa.
   Nyt kutkuttelee lomakohteina Kreikan saaret tai Nizza joissa juurikin voisi nauttia merestä ja muistakin maisemista. Lomaa ei kuitenkaa ole näkyvissä joten pitänee vain haaveilla.

   Poista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.