sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Sisustussunnuntai

Jälleen viikko vierähti ohi ihan huomaamatta. Samoin nyt viikonloppunakin aika on kulunut kuin siivillä. Eilinen olikin aika kiireinen: ehdin käydä jumpalla, lounaalla Kauppahallissa, istumassa iltapäiväkahvilla sekä leffassa katsomassa Tarantinon uusimman. Silti illalla oli kotona vielä aikaa ja energiaa jäljellä niin, että jaksettiin kaikessa rauhassa valmistaa lasangea, yhtä suosikkiruokaani.

Tänään puolestaan mentiin arkisimmissa askareissa; nimittäin makuuhuoneen sisustuksen viimeistelyssä. Jo neljän kuukauden ajan meidän on pitänyt kiinnittää rautainen sängynpääty seinään. Jotenkin se oli jäänyt tekemättä ja pääty oli sujuvasti vain nojaillut siihen seinään tähän päivään asti. Lopulta projekti oli kivuttomampi helpompi kuin oltiin kuviteltu ja tunnissa kaikki huonekalutkin olivat jo takaisin paikoillaan.Tässä vielä "before" kuva jossa pääty nojailee seinään.
Koska pääty on aika matala suhteessa jenkkisänkyymme, nostimme sen kolmella pidikkeellä seinään.

Tässä pidikkeet lähikuvassa. Oli aikas hakeminen että tällaiset hieman irti seinästä olevat löytyivät.

Tässä sitten "after" kuva lopputuloksesta. Hassua kuinka 160cm leveä sänky voikin näyttää pieneltä...


Seuraavaksi pitäisi hankkia tai teettää jotain tauluja tyhjille seinille... Toivottavasti siihen ei mene sentään neljää kuukautta.

Millaisia sisustajia te olette, reippaita vai tällaisia laiskemman puoleisia harkitsevia?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.