keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Pieni annos, kiitos.

Nyt ei tulekaan höpinää ruuasta vaikka otsikon perusteella voisi niin luulla. Silti aioin kertoa kertoa hieman aistien herkusta - nimittäin uudesta hajuvedestäni.

Itse tuoksu, Dieselin Loverdose, ei ole enää markkinoilla "uusi" mutta vuoden verran hajuvesikaupoista poissapysyneelle se on ihan tarpeesi tuore. Taktikoin samalla tavalla kuin vuosi sitten ja odotin joulun jälkeisiä alennusmyyntejä. Sinne tiensä hyvin usein löytävät kaikki ne kivat hajuvesien lahjapakkaussetit, jotka sisältävät tuoksun lisäksi myös suihkugeeliä ja bodylotionia.


Tähan sydämen muotoiseen Dieselin Loverdose tuoksun pulloon on hyvä tarrata.

Minua onnisti Sokoksella ja sain samaan rahaan tuoksun sekä edellä mainitsemani "kylkiäiset" sillä hintaa mitä 30ml tuoksua muuten kaupataan. Olen muuten todennut lomareissuilla erittäin toimiviksi nuo tuoksuvat suihkugeelit ja lotionit.

Esimerkiksi viime kesän Pariisin retkellä käytin "parfyyminäni" ainoastaan Angel -tuoksuista bodylotionia. Sen sijaa että olisin retuuttanut mukanani sekä lasista hajuvesipulloa että jotain vartalovoideputelia pärjäsin hyvin yhdellä pienellä lotiontuubilla koko reissun. Sain pidettyä ihoni päivittäin kosteutettuna sekä tuoksuin hyvälle.
Parfymoidut bodylotionit tulevatkin olemaan tästä eteenpäin vakiovarustukseni matkalle kuin matkalle, suosittelen.

Tässä hajuvesikokoelmani uudessa tulokkaassa tuoksuu muun muassa raikas mandariini, tähtianis, jasmiini vanilja, lakritsilikööri sekä santelipuu. Loverdose on mielestäni aika makea ja voimakas mutta silti puuterimaisen kepeä. Pieni annos, yksi suihkaisu sitä riittä, ettei tule overdosea.

Vaikka pidän kovasti hajuvesistä en tiedä mitään kamalampaa kuin joutua jonkun toisen tuoksun yliajamaksi, varsinkin sellaisen josta ei pidä sitten yhtään! Tiedättehän sen hetken kun joku menee ohitsenne ja se perässä seuraava tuoksuvana piirittää juuri sinut pitkäksi aikaa.
Olen varmasti itsekin useasti ollut tuollainen muut pökerryttävä "aromipesä". Oma nenä ei aina pysy tuoksuttelussa mukana ja silloin tulee lisättyä hajuvettä ylitse tarpeen vain että itsekin aistisi sen käyttämänsä parfyymin.
Nykyään kuitenkin yritän pysyä maltillisena ja pärjätä koko päivän ihan vain yhdellä tai maksimissaan kahdella ruiskauksella lempituoksuani.

Loppuun vielä kuva jossa kuten edellisessäkin on käytetty vain pieni annos valoa. Kokeilin tässä alasävykuvaamista ja totesin sen aikas haastavaksi, joskin myös hauskaksi.


Mitä mieltä olette vaihdanko tämän profiilikuvakseni, vai onko se liian pelottava?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.