torstai 2. helmikuuta 2012

Kaikki okei?

Pikkuisen olivat paikat rempallaan rempan jäljiltä. Kysymys kuuluukin onko tämä mielestänne ok?

Eteisen nurkka oli saanut kyytiä.

Mielenkiintoista olisi tietää miten keittiön tuolin jalkaan oli tullut tämä skraidu?

Yksi laatoista oli rikki ja osa kiinnitetty uudelleen aivan eri tasoon kuin muu lattia...

Reklamaatiota tässä valmistellaan näiden ja parin muunkin kuvan kera. Muun muassa keittion vetolaatikot eivät enää liu'u vaan jämähtelevät miten sattuu... Kai asiat olisivat voineet olla pahemminkin.

Löytyykö kokemuksia jaettavaksi riemukkaista remonteista?

3 kommenttia:

 1. Pitäiskö sanoa että samma här. Meillä ainakin virolaiset oli tehneet suuren osan hommista (halpaa ja työnjälki vähän niin ja näin). Meille tuli jälkeenpäin lomake, johon sai reklamoida ja sitten remppamiehet tuli korjaamaan tarvittavat. Meillä esim. kylpyhuoneen laattojen sauma-aine lohkeili paikoitellen pois, laatat eivät lattiassa olleet tasaisia vaan osa oli kohollaan. Niille ei kyllä jälkeenpäin voitu tehdä mitään. Taitaa olla niin, että hyvää ei todellakaan saa halvalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei JM, meillekin tuli lomake palautetta varten ja sitä tässä jo täytelläänkin. Meillä työmiehet ovat olleet ihan suomalaisia, mikä tässä onkin kummastuttanut? No, kerron miten asia etenee reklamoinnin jälkeen.

   Poista
  2. Taitaa olla pahemman luokan amatöörit kyseessä. :D Sen tiedän, että turhan usein saa kuulla virolaisilta tulevan tollaista jälkeä.
   Toivottavasti ne saa noi korjattua mahdollisimman hyvin!

   Poista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.