sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Sankari sukkahousuissa

Nyt on luvassa harvinaista herkkua, nimittäin pari päivän asu kuvaa!
Ensin kuitenkin pohjustus tälle poikkeukselle. En ole oikein aiemmin ymmärtänyt legginssit + tunika yhdistelmän päälle. Olen ihmetellyt, että miksi ihmeessä tytöt tai aikuiset naiset haluavat kulkea kaupungilla "paitasillaan"? Kotona kukin saa olla juuri niin mukavissa vermeissä kun halua, tai vaikka alasti, mutta ihmisten ilmoilla olisi suotavaa olla pukeissa.
Legginssit olen laskenut samaan kastiin sukkahousujen kanssa, joten legginssit + tunika yhdistelmä on mielestäni ollut puolipukeista. Eilen piipahdin nopeasti Seppälään hakemaan rusettivyön illan pikkujouluasuuni. Eksyin kuitenkin vielä sukkahousuhyllyn eteen. Lieneekö osta 3 maksa 2 -tarjous vetänyt puoleensa, mutta tovin jos toisen vietin sukkahousuja ja legginssejä valitessani. Ostin lopulta kuudet... Olen kova palelemaan joten tartuin heti Thermo legginsseihin niitä hieman hipellettyäni. Olivat NIIN paksunpehmoiset. Eikä siinä vielä kaikki, ne ovat TODELLA mukavat ja oikeasti lämpöiset. Niinpä olen tänään palloillut "paitasillani" ihmistenilmoilla. Yhdistin Vilan neuletunikaan juuri nuo thermot ja oloni oli mukava sekä lämmin. Jos olette yhtä vilukissoja kuin minä niin suosittelen näitä thermoja lämmöllä :-)

Legginseissä menossa ulos. Vanha Vilan rotsikin on saanut käyttöä tänä syksynä kun pakkasia ei ole paljoa ollut.

Pikkujouluihin lähtevällä sankarilla oli jalassa verkkosukkikset. Joulunpunainen mekko on Olivia Rougen käsialaa.

ps. vasen käteni ei ole halvaantunut vaikka molemmissa kuvissa näyttääkin siltä. Poseeraus ei ole hallussa kuten kuvista huomaa. Tässä jälleen yksi syy miksi tämä ei ole muotiblogi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.