maanantai 5. joulukuuta 2011

Parasta kotona

Viime viikolla löysin ulkoisen kovalevyn kätköistä vanhoja kännykkäkameralla (Oman kameran hankin vasta 2 vuotta sitten...) otettuja otoksia vanhasta vuokrakämpästämme. Väkisinkin 

A) kuvien huono laatu hymyilytti
B) mieleen muistui kuinka pieni asunto oli (29m2) ja 
C) kuinka paljon olemmekaan uusineet kaluisteitamme parin vuoden aikana. 
Siitä se ajatus sitten lähti...

Olen valottanut aika vähän itsestäni tai kodistani täällä ja nyt on aika hieman korjata asiaa ja antaa pieni maistiainen asunnostamme. Aluksi kaksi ja puoli vuotta sitten omaan kotiin muuttaessamme tavaramme olivat joko saatuja tai edellisiin opiskelijaboxeihin edullisesti hankittuja. Pikku hiljaa omaan kotiimme olemme hankkineet meidän näköisiä kalusteita. Musta, harmaa ja sininen ovat muuttuneet valkoiseksi. Vaikka viihdyn paljon keittiössä lieden ääressä lempipaikkani kotona ovat makkari ja sohvan nurkka.

Makuusoppimme, jonka 160cm leveä sänky näyttää tässä todella pieneltä.
Rautainen Eden -sängynpääty tilattiin Vantaalta Juvi:lta. Luulimme sen olevan musta, mutta se olikin tumman ruskea. Ei muuta kuin maalikauppaan ja tee-se-itse viimeistelyllä päädystä saatiin haluamme mattamusta. Samaan syssyyn maalattiin vielä lukulampunkin jalusta, jotta se sopii Fengshuihin... Kattolampusta idea rautaisiin juttuihin muuten alunperin lähti, ja lamppuhan löytyi asunnosta edellisen asukkaan jäljiltä.

Olkkarin aarre on kulmasohva, jonka paras paikka on se kulma. Tässä on vielä vanhaa harmaata sisustusta viime keväältä. Syksyllä päätin leikkiä Marko Paanasta ja laittaa kuosit uuteen uskoon. Noh... kaikki ei mennyt niin kuin jossain suomenruotsalaisessa ohjelmassa, vaan verhot olivat aluksi liian lyhyet, rahin päällinen liian pieni ja tyynynpäälliset taas liian isot. Korjaukset on tehty ja lopputulos menettelee. Siitä ehkä lisää toisella kertaa.

Millaisia sisustajia te olette? Onko perustana budjetti, lempivärit vai sesongin uudet tuulet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.