torstai 18. elokuuta 2011

Katse tulevaisuudessa

Kiirettä on pitänyt työmaalla ja olen ollut aika uupunut, kun kotiin illalla vihdoista viimein olen päässyt. Katse on jo vähän tulevaisuudessa. Nyt ei ole kyse mistään sen suuremmasta asiasta kun kesälomasta.
Haaveilen jo reilun viikon päässä häämöttävästä lomasta. Me ollaan parilla lomareissullaa hupailtu niille jotka aina käy samassa paikassa matkalla tyyliin:

"Me on Reinon kanssa käyty täällä Teneriffalla jo viistoista vuotta ja aina yövyttä täällä Hotel Hjuuliossa. Parasta on kun ravintoloissa on ruokalistat suomeksi ja olut on halpaa..."


Noh, nyt täytyy tunnustaa että ollaan menossa samaan lomakohteeseen, samaan hotelliin ja vielä suurinpiirtein samaan aikaankin kuin kaksi vuotta sitten. Selvästi ollaan keski-ikäistytty. Jos jotain puolustautumista pitää yrittää niin nyt ollaan matkalla viikon sijasta peräti kaksi viikkoa. Ei toisteta samoja retkiä kuin viimeksi vaan tehdään pari yön yli kestävää island hoppinkia, 13km patikointi, pari uutta rantaa käydään katsoon ja ehkä mäkin uskallaudun snorklaan.
Suuret on ainakin suunnitelmat. Lomaraportin yhteydessä täytyy palata tarkistaan nämä uhoamiset ja rehellisesti kertoa mitä oikeasti lomalla sitten tapahtui. Esimakuna kuva hotellista kahden vuoden takaa.

Uima-allas oli reilun kokoinen, aurinkotuoleja riitti ja aurinko paistoi viime kerralla Hippocampuksessa vierailtaessa vuonna 2009.


Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopettaa tältä erää. Mitä te odotatte hyvältä lomalta? Mun listalla ykkösenä on aurinko, hyvä ruoka, hyvä juoma, uiskentelua, lisää hyvää ruokaa ja juomaa, sitten taas aurinkoa... ei noita voi laittaa paremmuusjärjestykseen kun kaikki ovat oleellisia.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, miedänkin piti lomailla loppu syksystä, mut nyt näyttää siltä ettei ehditä mihinkään....

  VastaaPoista
 2. No höh!
  Vaikka ette millekään piiiitkälle lomalle ehtisikään niin tehkää ihmeessä jokin pieni irtiotto. Sellanen antaa kummasti virtaa ja auttaa jaksaan iltojen pimetessä.

  VastaaPoista
 3. Ole reipas ja mene snorklailemaan, se on huisin hauskaa ja helppoa :) Parasta reissussa? chillailu ja paikallisen elämän ihmetteleminen hyvässä seurassa ja ehdottomasti se hyvä ruoka (ja juoma), eikä se aurinkokaan pahitteeksi ole, jos on suojaus kohdallaan!

  Ihanaa lomaa, nauttikaa ;)

  K

  VastaaPoista
 4. Käytiin ihan hallissa sunnuntaina kokeilemassa snorkalausta. Mä halusin että eka kokeilu tapahtuu sellaisissa puitteissa jotka tuntuu turvallisista.

  Homma oli muuten ihan ok, mutta räpylät eivät tuntuneet luontevilta. Pillikin vähän falskasi ja kun sitä nousi pintaa tyhjentään niin räpylät veti pohjaan...

  Tästä viisastuneena otan uimatossut räpylöiden sijään mukaan ja pulikoin ne jalassa kun menemme Redbeachille snorklaamaan.

  Matkalaukku odottaa jo olohuoneen lattialla täyttämistä :-)

  VastaaPoista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.