keskiviikko 24. elokuuta 2011

Hätäratkaisu

Meillä on meneillään makeislakko. Tai oikeastaan se on makeisten ostolakko lomaan saakka. Vieraissa ollaan nameja naposteltu, mutta kotona oltu ilman. Viimeviikolla yhtenä iltana iski aivan mieletön karkkihampaan kolotus. Sitä helpotettiin (naapurien iloksi klo 22 aikoihin...) tekemällä blenderillä mansikkapirtelöä. Oli muuten hyvää.
Tänään karkkienpuutoksesta kärsiessäni vieroitin itseäni tekemällä ison kupposen lattea. Mutteripannulla keitin espressoa, lämmitin ja vaahdotin reilusti maitoa sekä lorautin kuppiin pari lusikallista piparin makuista makusiirappia. Aaahhh.

Latessa parasta on maitovaahto.

Pidän vaniljajäätelöä yleensä tylsänä, mutta näin kun siihen lisää vaahterasiirappia ja pähkinöitä niin se rupeaakin maistumaan varsin hyvältä.
Latelle kaveriksi rakensin tuhdin annoksen makeaa vaniljajäätelöstä, vaahterasiirapista sekä pähkinöistä. Asiasta potkukelkaan - Mun on pitänyt tehdä jokin postaus kuntoiluistani... Mutta ne ovat jääneet viime päivinä aika vähiin. Laitoin kuntokeskusjäsenyyteni juuri 1kk tauolle koska loman johdosta olen joka tapauksessa kaksi viikkoa poissa sekä maisemista että salilta. Tänään mun piti mennä aamulla lenkille, mutta oli niin kova sumu etten sitten viitsinytkään - tiedä vaikka olisin eksynyt metsään... Suunnitelmani oli korjata vahinko iltapäivästä, mutta tämän herkuttelun jälkeen en pysty enää vetämään juoksutrikoita jalkaani. Ehkä huomenna sitten?
Nyt jo kyllä ahdistaa se kolmen päivän kipu, jonka tiedän ensimmäisen loman jälkeisen Body Pump tunnin tuovan kinttuihini. No pain no gain?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.