tiistai 6. marraskuuta 2012

Kippoja ja kuppeja BilbaostaSuosikkini shottilaseista, los Leones.

Kyllä tästä kupista kahvi maistuu todella hyvälle :-)

Sidralasi sekä oluttuoppi.


Oltiin eilen postin edessä odottamassa sen aukeamista jo klo 7.55. Syynä postipaketti joka sisälsi yllä nähdyt lasit. Kun taannoin muutimme totesin ettei meille tule enää yhtään kipon kippoa... vannomatta paras sillä toisin kävi. 

Mieheni on suuri Athletic Club (joka tunnetaan myös nimellä Athletic Bilbao, ja selvennykseksi kaikille naislukijoille että kyseessä on jalkapalloseura) fani ja tarvitsi kipeasti uuden kahvikupin työpaikalleen. Tilaukseen lähti kuitenkin myös muitakin tuotteita: oluttuoppi, sidralasi sekä kaksi settiä shottilaseja. 

Oma suosikkini noista laseista on leijonalogoinen shottilasi. Kyseinen jalkapalloseura kulkee myös lempinimellä los Leones tai The Lions. Tuon lempinimen syntyperän selitys on varsin pitkä tarina enkä lähde sitä tässä avaamaan enempää. Googlettakaa jos kiinnostaa ;-)

Nuo lasit herättivät myös aikamoisen matkakuumeen ja saivat minut muistelemaan tekemiäni Bilbaon matkoja. Ensimmäisen kerran kävimme Bilbaossa mieheni kanssa kesällä 2010. Vuotta myöhemmin vein äitini katsomaan tuota kaunista kaupunkia (pieni raportti siitä löytyy täältä). Suomessa Bilbaosta on puhuttu lähinnä taannoin esillä olleen Guggenheim museohankkeen yhteydessä. Toistaiseksi tuo museohanke on ymmärtääkseni kuopattu. 
Harmi sinänsä, kyllä seuraavien kuvien maisemia katselisi täällä Suomessakin ja ehdottomasti mielluummin Tampereella kuin Helsingissä - jos museon sijantiin voisi vielä vaikuttaa.

Saattaa olla että palaan pian muistelemaan lisää Bilbaota. Kiinnostaisiko teitä kuulla reissutarinoita?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.