tiistai 29. marraskuuta 2011

Takaisin Tallinnasta

Huh, olipahan reissu! Merenkäynti sunnuntain ja maanantain välisenä yönä oli rankka. Niin rankka, että tax-freessä suojattiin muovilla hyllyt umpeen. Me vietimme tyttöjen rauhallisen illan ruokailun ja pikaisen (lue: Nyt äkkiä hyttiin!!!) ostosvisiitin jälkeen hytissä vuorotellen pönttöä hyväilemässä. Ei kivaa.

Bussin ikkunasta napattu kuva, josta ei näe kuinka kovaa Tallinnassa tuuli.
Piti oikein pitää piposta kiinni. Vanhan kaupungin joulukuusi oli kuulemma kaatunut tuulen johdosta jo kahdesti. En epäile yhtään.

Maanantai sujuikin sitten ympäri Tallinnaa ja kauppoja juostessa. Yllättävän vähän kuitenkaan löytyi mitään todella kivaa ostettavaa.
Ainahan se menee niin, että kun varta vasten lähtee rahaa kukkarossaan ostoksille, niin mitään ei löydy. Mutta jos menet kaupunkiin ja tiedät tilisi olevan tyhjä, niin ai että kun kaikkea kivaa tulee vastaan joka putiikissa. Paras löytöni oli kevät/syyskengät jollaisia olen metsästänyt pari vuotta (ilmeisesti olen ollut aina väärään aikaan liikkeellä sillä tällaisia ei ole aiemmin vastaan tullut).

Muut ostokset näyttivätkin sitten tältä:

Karkinostolakossa? Näyttääkö tämä siltä... Sorry Noppura, mutta en liity lanseeraamaasi lakkoon.
Mitään siideriä, likööriä tai kuohuviiniähän en kantanut selkäväärälläni kotiin...

Matka ei ole mitään ilman paria ruokakuvaa. Tässä niistä makeimmat:

Menomatkalla juotiin kahveet ja syötiin juustokakkua.

Vuohenjuustosalaatti kurpitsasalsalla oli minun valintani lounaaksi.

Tytöt valitsivat tandoorikanasalaatit. Lounastimme Virukeskuksen kolmannessa kerroksessa sijaitsevassa kirjakaupassa, jossa oli mukava pieni kahvila/ruokapaikka. Suosittelen kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.