maanantai 21. marraskuuta 2011

Talvinen Tallinna

Matkakuumeilija pääsi taas haaveilemaan uusista kohteista sekä muistelemaan jo nähtyjä, kun posteljoonimme oli työpäiväni aikana käynyt änkemässä tuoreimman numeron Lonely Planet Magazinea todella kapoisesta postiluukustamme. Tässä joulukuun numerossa kerrotaan muun muassa Tallinnan salaisesta historiasta. Lehden "The juttu" on sen mahtavat kuvat. Omat talviset Tallinnakuvani vuodelta 2010 jäävät kalpeiksi kakkosiksi artikkelin kuville. Tässä kuitenkin pari omaa otosta.

Tallinna kutsuu minua jo parin päivän päästä, mutta kameran jätän kotiin. Se olisi vain liikapainona tällä ostoksiin ja hömpöttelyyn keskittyvällä tyttöjensyysretkellä. Toivotaan että matkallamme maisemat eivät ole ihan näin lumiset, vaikka sisätiloissa taidammekin suurimman osan ajastamme viettää...

1 kommentti:

  1. Kiitos Laura.

    Meillä kävi reissullamme huono tuuri kelien suhteen, satoi lunta ja oli tosi kylmä. Vasta kolmantena päivänä kun piti lähteä kotiin alkoi kirkastumaan. Vanha kaupunki oli kuitenkin satumainen tuollaisena lumisena ja aika autiona. Helmikuu ei ilmeisesti ollut mikään suurien turistiryhmien kuukausi ja saimme vaellella pikku kujilla ihan keskenämme.

    VastaaPoista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.