sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Suklaasunnuntai

Piipahdin eilen Tallipihan Suklaapuodissa. Kaikki tuotteet näyttivät syötävän ihanilta, vaikka mukaan mahtui myös koriste-esineitä. Minulle iski valinnan vaikeus, joten ostin vähän sitä sun tätä.

Mietin pitkään miltä chilikahvi maistuisi. Valitsin kuitenkin turvallisen Wanhanajan vaniljakahvin.  Salmiakkityynyt ihastuttivat vedet kielelle nostattavalla mattapinnallaan (tyynyt jäivät tässä kuvassa muiden namien taakse piiloon). Tummasuklaa mokkapavut sulavat nopeasti suuhun siinä missä mintunmakuisia polkakaramelleja saa imeskellä pidemmän aikaa.

Salmiakkityynyt pienessä pussissaan. Sopivan kokoinen satsi tälläiselle salmiakki-intoilijalle.

Tiskistä ostin tummaa minttusuklaata, tummaa pähkinäsuklaata ja vaaleaa vadelmasuklaata. 

Karkkilakot ovat heikoille aikuisille ja lapsille jotka eivät vielä ymmärrä hammaspeikkojen oikeasti olevan olemassa. Kun pitää herkutteluissa määrän kurissa voi herkutella - päivittäin!

2 kommenttia:

  1. Arvaa aloiko tehdä mieli suklaata! Ihania juttuja sulla ja mikä parasta, monta uutta juttua! En ole oikein ehtinyt olla koneella viimeaikoina kun pojat on sairastellut, sen verran, et ole omat postaukset hoitanut... :)

    VastaaPoista
  2. Maistelin jo noita suklaalevyjä ja hyviä ovat. Mulla oli tällainen kokeilu että jaksanko/ehdinkö ja kiinnostaako mua kirjottaa jotain joka päivä. Tulin siihen tulokseen että parilla sanalla ja kuvalla pystyn kertomaan sen päivän oleellisimman annin. Jatkossa tosin taitaa tahti vähän hidastua. Elämässä on muutakin kuin koneella oleminen - on mm. suklaan syömistä ja töissä käymistä. Toivottavasti pojat voivat jo paremmin.

    VastaaPoista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.