Tuoretomaattikeittoa à la kauppahallin 4 Vuodenaikaa. |
tiistai 22. marraskuuta 2011
Keittoa käkättimeen
Eilen kokkasin ensimmäistä kertaa tomaatti-vuohenjuustokeittoa. Muokkasin reseptiä hiukan. Kerma vaihtui crème fraicheen ja tomaattimurskan jätin pois tuplaamalla paseeratun tomaatin määrän. Tuli niin hyvää keittoa, että sitä passaa muillekin suositella. Toki tosikokki tekisi sopan oikeista tomaateista, mutta välillä puolivalmiiden tuotteiden käyttö vaan säästää aikaa ja (mikä tärkeämpää) nälkäisen kokin hermoja.
Mielestäni keitot sopivat talveen. Mikäs sen mukavampaa kuin reippaan ulkoilun jälkeen nauttia lämpimästä keitosta. Millaisia soppakokkeja te muuten olette?
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
oi apuaa miten hyvän näköstä keittoa!
VastaaPoistahttp://pienetilot-insku.blogspot.com/