tiistai 22. marraskuuta 2011

Keittoa käkättimeen

Eilen kokkasin ensimmäistä kertaa tomaatti-vuohenjuustokeittoa. Muokkasin reseptiä hiukan. Kerma vaihtui crème fraicheen ja tomaattimurskan jätin pois tuplaamalla paseeratun tomaatin määrän. Tuli niin hyvää keittoa, että sitä passaa muillekin suositella. Toki tosikokki tekisi sopan oikeista tomaateista, mutta välillä puolivalmiiden tuotteiden käyttö vaan säästää aikaa ja (mikä tärkeämpää) nälkäisen kokin hermoja.

Jos pilkkoo sipulin ja paprikan tosi pieneksi ei välttämättä tarvitse soseuttaa keittoa, siis jos ei välitä sattumista. Ilmeisesti meidän sauvasekoitin ei ole tehokkaimmasta päästä, sillä suuntuntumaa jäi vielä minuutin pärryytyksenkin jälkeen. Tuore basilika maistuu myös hyvin keiton kanssa.

Tuoretomaattikeittoa à la kauppahallin 4 Vuodenaikaa.
Mielestäni keitot sopivat talveen. Mikäs sen mukavampaa kuin reippaan ulkoilun jälkeen nauttia lämpimästä keitosta. Millaisia soppakokkeja te muuten olette?

1 kommentti:

  1. oi apuaa miten hyvän näköstä keittoa!

    http://pienetilot-insku.blogspot.com/

    VastaaPoista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.