perjantai 11. marraskuuta 2011

Cheap honesty

Mistä blogini nimi ja mitä se tarkoittaa? 
Näihin kysymyksiin on aika vastata nyt. Googlettamallahan selviää että cheap honesty on Skunk Anansien kappale. (Vuonna 1994 perustettu brittiläinen rockyhtye, jos joku ei sitä vielä tiedä...) Kyseinen yhtye on yksi vanhoista lemppareistani ja kun minun piti keksiä palstalleni jokin nimi, niin tämä ponnahti mieleen. Mitään syvempää analyysia ei kannata tehdä kappaleen sanoituksista ja niiden yhteneväisyydestä blogini sisältöön - sellaista ei varsinaisesti ole. Paitsi että kerron täällä elämästäni avoimesti ja rehellisesti - kuitenkin säilyttäen osan totuudesta itselläni. Salailun tarkoituksena ei ole pitää pilkkanani teitä lukijoitani, vaan jättää tilaa pienelle yksityisyydelle. En siis pihtaa tietoa huvikseni tai kiusakseni, teen sen tarkoituksella ;-) kuitenkaan enempää pissimättä ketään linssiin.
 
Esimerkkinä tiedon pihistelystäni: rakas avomieheni ei esiinny täällä nimellään, eikä kuvallaan vaikka kuuluukin suuressa määrin elämääni ja kyselee usein päivitysteni perään. (kuten: Et ole muuten tänään postannut mitään uutta?!) Blogia perustaessani kysyin häneltä haluatko että puhun sinusta nimellä ja haluatko mukaan kuviin? Vastaus oli - ei kiitos. Eli näillä mennään. 
Muita kertomatta jättämiäni seikkoja ovat osoitteeni, puhelinnumeroni, sotuni...mutta sellaisethan löytyvät netistä kai jo pian muutenkin, jos vähänkään viime viikonlopun tietovuodot tästä lisääntyvät?


Skunk Anansiesta vielä sen verran, että seuraavissa youtube -pätkissä Skinin selvitys siitä mistä hänen mielestään kappaleessa on kyse ja miltä itse biisi livenä kuullostaa. 
Perjantai on usein meillä siivouspäivä (sekä myös pizzaperjantai...nam). Jos imurointi yms. luudan varressa heiluminen ei ole sinun juttusi, niin laita volyymit kaakkoon ja skunkkia soittimeen - meikäläinen ainakin saa siivouspuuhat hoitumaan räväkämmin "skunanansien" voimalla. 
Hyviä siivoussessiota sinnekin päin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.