maanantai 14. marraskuuta 2011

Meikkimaanantai

Muotiblogia tästä palstasta ei saa tekemälläkään, mutta edellisen ripsipostauksen jälkeen lähdin tutkimaan omistamaani meikkiarsenaalia ja yllätyksekseni huomasin meikkipussini hiljalleen lihonneen vaikka mielestäni en meikkiä paljon käytäkään. Siinä jo on tarpeeksi syytä kertoa enemmän asiasta täällä.

Kuvasta jäi puuttumaan vielä Lumenen kulmakynä, sillä se piilotteli omassa kotelossaan. Tässä siis ripsiväri (toistaiseksi iskemätön ja väriltään musta, alaripsien meikkauksen opiskelu on harkinnassa, joten ehkä tällekin käyttöä löytyy), poskipuna (sävy 1 kuulaus), valokynä, huulipuna (sävy 1 berry nude), mineraalipuuteri (sävy 3 aurinkokaakao) ja peitevoide tummille silmänalusille (sävy 030).


Vasemmalla Wet N Wildin Dark Pink Frost (syytän Nataa tämän merkin hehkutukselle altistamisesta), keskellä Minersin Biscuit ja oikealla Lumenen Berry nude.

Tässä vinkkini meikkipussin siistinä pitämiseen ja pikkuvälineiden löytämisen helpottamiseen: Hammasharjakotelo! Mahdutan kajalin, kulmakynän, ripsiharjan, luomivärisudin ja -"siveltin" sekä kynsiviilan omaan kotelooni. 

Toinen kokemani yllätys oli tajuta että pussi on "täynnä" Lumenen meikkejä. Kyseistä sarjaa olen tietoisesti vältellyt vuosia siitä lähtien kun totesin useiden yritysten jälkeen merkin ripsivärien olevan aivan susia. Mainospuheiden tuuheutukset, erottelevuus yms. eivät todellakaan toteutuneet kotona tuotteita käytettäessä. Vedenkestävästä Maybellinen Volum' Expressistä tuli pitkäaikainen ystäväni, kunnes tosiaan viime keväänä vaihdoin värit pidennyksiin.
Meikkipussini pullistelu ja Lumenerunsaus johtuu osaksi siitä että sain MeNaisten tilaajalahjana kesällä paketin Lumenea: ripsivärin, poskipunan ja huulipunan. Ihme kyllä tuotteiden värit olivat ihan ok, eli käyttökelpoisia. Yleensä kylkiäisinä saadut tuotteet ovat jotain hasardikamaa, joka ei mene muuten kaupaksi vaan päätyy tällaisiin yllätyspaketteihin.

Maanantai kun on päivistä tylsin niin voisitte piristää iltaani paljastamalla millaisia meikkivuoria teiltä löytyy ja oletteko enemmän merkkiuskollisia vai kaiken kokeilijoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.