lauantai 10. maaliskuuta 2012

Näen punaista

Olen haaveillut punaisista kengistä jo jonkin aikaa. Ajattelin ostaa kesäksi jotkin balleriina tai purjehduskenkä -tyyliset sipsuttimet, mutta kun näin nämä Tamarikset, niin tiesin löytäneeni SEN parin. Tyylikkäät, kesäiset, hyvät jalassa, eivät liian yksikertaiset - mutta eivät liian ihmeellisetkään = juuri sopivat! Kantapään vetoketjussa oli se juju mitä haaveilemiini kenkiin kaipasin.
Oi, koska tulet kevät tai kesä että pääsen näissä ihanuuksissa kipittämään kaupungin kaduilla?

Mitäs pidätte löydöstäni? Hot or not?Vinkkinä Tampereen kenkäihmisille: Ihana Fizzi lopettaa toimintansa (Nyyh!) ja myy nyt valikoimansa loppuun -20-70% alennuksin niin kauan kuin kenkiä riittää. 

4 kommenttia:

 1. Mulla on ollut Tamarikselta sellaiset asiallisemman tyyliset nahkaiset ballerinat ja ne on kestäneet jo monet kesät ja on aivan huippuhyvät jalassa! Jotenkin itse ainakin olen mieltänyt ton Tamariksen hyväksi merkiksi. :)
  Hyvännäköiset noi sun kengät, on vähän muuta kuin mustaa (niin kuin mulla aina :D), ja maltillinen korkokin noissa näyttää olevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korot tosiaan ovat maltilliset noissa, joten jaksaa sitten kipitellä vaikka koko päivän ja yön...jos tarve vaatii ;-) Aito nahka yleensä kestää hyvin ja toivon että se pitää paikkansa näitten kanssa sillä jotenkin näen jo itseni pitämässä näitä kenkiä ensi kesänä, usein.
   Hyvä haaveilla kesästä kun ulkona sataa räntää!

   Poista
 2. Tosi ihanat! Pitäisköhän munkin hankkia jotkut tommoset kesäksi. Sipsuttelisin hiekkalaatikon reunalle ja keräisin muilta äideilta pitkiä arvostelevia katseita. ;D Sipe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet kengät piristää kummasti. Mä luulen että ne muut mammat kattelisivat vaan kateellisina!

   Poista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.