tiistai 13. maaliskuuta 2012

Hansu

Hans Välimäki se siinä kurkkii kannessa.

Joulun aikaan kiersin kirjakauppoja ja koitin löytää jonkin hyvän ja edullisen ranskalaista ruokaa käsittelevän opuksen. Hyvä löytyi muttei halpa ja kaupat jäi tekemättä. Jokin viikko sitten satuin selaamaan Adlibriksen tarjontaa ja sieltä se löytyi - halvalla. En ole koskaan tehnyt niin nopeasti tilausta nettikaupasta, mutta "Hansu" piti saada, välittömästi. Meni viikko ja kirjapaketti saapui postin kautta meille kotiin.
Hans Välimäen Ruokaa Ranskasta oli juuri niin hyvä kuin muistin. Mieskin selasi sen läpi ja totesi, että nämähän ovat aikas yksinkertaisia reseptejä, tästähän voi tehdä melkein kaikki! Niin, alkutekstissä lukijoille luvataan, että reseptien ruuat ovat maukasta perusruokaa jota voisi syödä vaikka joka ikinen päivä. Vaikea valita mitä lähtisi ensimmäisenä kokeilemaan.
Saattaa olla että tänä keväänä meillä tehdään useampaan kertaan omelette aux asperges (eli parsamunakasta) tämän kirjan ja upouuden parsakattilan takia...


Millaisista keittokirjoista te pidätte?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.