perjantai 14. lokakuuta 2011

Matkustan ympäri maailmaa...

Meillä on kotona tivoli. Tai ainakin siksi kutsumme jääkaapin ovessa olevaa värikästä magneettien rykelmää. Magneetit ovat muistoja matkoiltamme. Osan matkoista olemme tehneet yhdessä, osan omillamme. Siistin ja järjestin tivolin kuvattavaksi. Yleensä magneetit ovat ovessa ihan hujan hajan tai pitelevät esillä työvuorolistoja sekä maksamista odottavia laskuja. Tässä muistuttelijat sulassa sovussa:

Tivoli esiintyy tässä edukseen. Tilaa on vielä uusille jäsenille. Tätä kokoelmaa järjestellessäni huomasin, että ainakin Tallinnasta, Biarritzista ja Haniasta on jäänyt magneetit hankkimatta.

Mun suosikku nro1. Guggenheim Puppy. Kun näin tämän kaupanikkunassa repesin nauramaan. Tiesin ettei tästä tykätä kotona. Piti siis ostaa ihan vain kiusalla... On muuten aika hyvin alkuperäisen näköinen.

Avomiehen suosikki. Miehet ja jalkapallo, need I say more?

Toinen avomiehen suosikki. Singaporessa Jenkki ei kai ole suuressa suosiossa?

Ekan Santorinireissun tuliainen.

Mun suosikki nro2. Syy löytyy täältä.

Avomiehen piiitkältä matkalta vuoden takaa. Huipulla ei käynyt, ihan vaan näissä maisemissa. Matka oli silti pitkä ja vaaroja täynnä. Esimerkiksi lentokone jolla hän veljensä kera lensi Luclaan - putosi kuukausi heidän matkansa jälkeen.

Balilla oli kuumaa. Kaikesta piti tinkiä. Myös tästä magneetista.

Toivon tivolimme kasvavan, eli uusien kohteiden ja matkojen kautta saavan lisää väriä matkamuistomagneettien muodossa. Koska lomat on lusittu vähäksi aikaa nyt pitää tyytyä näihin esiintyjiin. Kuitenkin näin perjantaina sopiikin jo olla vähän karnevaalitunnelmissa, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.