maanantai 3. lokakuuta 2011

suolaista ja makeaa

Parasta Porvoon reissussa oli kotiinviemiset, eli pienen puodin suklaat. Yllättäjäksi nousi salmiakkikonvehti. Salmiakkijauheella kuorrutettu herkku suli suussa yhdeksi makujen ilotulitukseksi jossa loisti suklaisuus ja sähäkkä salmiakkiaromi. Parasta herkuttelussa oli kohvehdin sulettua suuhun lipaista vielä huulista salmiakkijauheen viimeiset rippeet. En ole ennen pitänyt suklaan ja salmiakin yhdistelmistä, mutta tällä kertaa yllätyin - positiivisesti. Harmittaa että tuli ostettua vain tällainen pieni maisteluerä.

Salmiakkikonvehdit ovat nuo ruosteenväriset. Pyöreät pallurat olivat romminmakuisia. Muita makuja olivat suolapähkinä, minttu, mieto chili ja mustaherukka. Osaatteko yhdistää maut oikeisiin konvehteihin?

Tummaa ja tulista suklaalevyn muodossa. Nam. Lisää tietoa puodin suklaista löytyypi täältä.


Konvehdit on jo syöty. Chili- sekä Equadorilainen suklaalevy odottavat vuoroaan... Millainen suklaa on teidän mieleenne?

1 kommentti:

  1. Miks ihmeessä mun alko tekeen just nyt mieli suklaata ja paljon?? Hmmm, mietitäänpä... :)

    VastaaPoista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.