tiistai 4. lokakuuta 2011

Parempia aikoja odotellessa...

Kuntoiluharrastuspostaus on odottanut tekemistään ja julkaisuaan jo pitkään. Saisi odottaa vielä hetken, sillä kuntoilut ovat olleet vähissä viime aikoina. Normaalissa ja ideaalissa elämänrytmissä liikun 3-4 kertaa viikossa. Nyt on hyvä jos olen päässyt liikkeelle kahdesti viikossa. Ei hyvä, mutta minkäs teet kun aikaa ja energiaa ei tunnu löytyvän.

Eilen kuitenkin reipastelin piiiitkän aamuvuoron ( 8.5h töissä) jälkeen ja laitoin uudet tossut jalkaan - lähdin näyttämään niille lenkkipolkua. Sen verran arkailin urheilutauolta paluuta, että enimmäkseen kävelin ripeästi (kuten kävelen muutenkin ja saavun aina perille ihan hikisenä. Tahti saisi olla arkena verkkaisempi, mutta kintut vaan ovat kovia teputtamaan.) ja hölköttelin alamäet sekä tasamaat. Ylämäissä vaihdoin rytmin kävelyksi. Intoa riitti ja peruslenkkiin lisäsin vielä toisenkin reitin ja kokonaisuudessaan taisi matkaksi tulla 8km.

Kuivan kelin ansiosta tossut loistavat valkoisuuttaan vielä lenkinkin jälkeen. Ehkä seuraavan ulkoilun jälkeen uuden hohtoisuus katoaa.

Löysin keväällä innostuksen lenkkeilyyn monen vuoden jälkeen. Keväällä ja alkukesästä lenkkipoluilla tuli käytyä 2-3 kertaa viikossa. (Muuten liikun ryhmäliikuntatunneilla kuntokeskuksessa jos joku laskee ettei tuo 3-4 kertaa muuten tule täyteen) Jossain vaiheessa kesää kuitenkin muut kiireet veivät voiton ja lenkkeily jäi. Viikonloppuna aion kuitenkin ulkoiluttaa uutukaisiani uudestaan.

Ehkä silloin matkakin taittuu jo ripeämmin? Toisaalta urheilen ilokseni enkä päästäkseni vertailukelpoisiin suoritusaikoihin. Millaisia urheilusuorituksia tai suoritettuja urheiluja olette te tehneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.