maanantai 25. helmikuuta 2013

Pikaisesti Bremenissä

Viime viikolla otin lyhyen irtioton arjesta ja lähdin äidilleni seuraneidiksi matkalle. En ole aiemmin tällaisella pikamatkalla käynytkään, mutta voin kertoa että TOIMII!

Ihan suorilta en reissuun lähtenyt, mutta melkein. Äiti tiedusteli viikkoa aiemmin että pääsisinkö lähtemään hänen mukaansa. Pienillä työvuorojen viilauksella sain vapaata järjestettyä ja lentolippuja varatessa fiilis oli kyllä aikas hyvä. Lyhytkin loma on silti loma!

Puolitoista vuorokautta muissa maisemissa auttoi kummasti irrottamaan kaikki ne mieltä enemmän ja vähemmän painaneet ajatukset. Edellisestä lomasta ja reissusta kun oli jo vierähtänyt seitsemän kuukauden verran aikaa!

Vaikka matkalla tosiaan oltiin vain puolitoista vuorokautta kohteessa, se tuntui paljon pidemmältä. Ehdittiin kiertelemään kaupoissa vaikka kuinka sekä silti nähdä vähän itse kaupunkiakin. Matkan pääpaino oli kyllä sillä shoppailulla, joten mielellään palaisin Bremeniin uudelleen ihan vain niitä vanhoja rakennuksia ihastelemaan, joenranta boulevardille vetelehtimään ja maistelemaan kaikkia niitä ihania leivoksia joita näyteikkunoissa näin. (Niistä kerron lisää myöhemmin...)Maata näkyvissä. Maisema oli ihanan lumeton!

Matkakuvausta. Pokkari mukana käytännönsyistä, eli painorajoituksista...

Uutta ja vanhaa arkkitehtuuria Bremenissä sulassa sovussa.

Bremenin upea raatihuonerakennus.

Hämyisää iltavalaistusta Bremenissä.

Kaupungilla tuli monessa paikassa vastaan näitä ihastuttavia veistoksia.


Oletteko jo talvilomanne pitäneet?
Jos ette niin suosittelen lämmöllä kaupunkilomista pitäville tuota lähes lumetonta Bremeniä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.