tiistai 19. helmikuuta 2013

Kuultua ja nähtyä

Tässä on pari viikkoa hurahtanut ohi ihan huomaamatta. Sitä se flunssa teettää. Yhden viikon sairastaa ja toisen viikon sitten ottaa vielä palautuakseen. Nyt alkaa vointi olla perusterveen puolella. Sen todistaa reilun tunnin lenkillä käynti.

Mitä menneillä viikoilla flunssan potemisen lisäksi touhuttua? Valokuvausharrastuksen parissa tuli harjoiteltua low key -kuvaamista jälleen sekä uutena juttuna jääkiekkopelin kuvaamista. Low keystä tykkäsin, jäkiksestä en niinkään.

Kuvattiin low key -harjoituksessa kahta naismallia.
Tässä toisen sukat, ihan vain esimerkkinä kuvaustyylistä...

Ilves-Lukko peli oli aika suttua ihan itsessään, kuvistani puhumattakaan. Tässä kuitenkin aika komea taklaus.


Ensimmäinen tilaamani LivBox saapui ja tuotti pienen pettymyksen. Suurena hajuvesien ystävänä boxin sisältämät tuoksut olivat harmittavasti vain näytekokoisia. Essien kynsilakka ihanalla sävyllään oli ehdottomasti boxin paras tuote, sillä Iconin body butteria lukuunottamatta muuthan putelit olivat vain muutaman pisaran näytteitä.
Ensi kuussa sitten parempi Boxi, jookos?!


Helmikuun LivBoxin sisältöä.


Virkkausharrastustukseni on ehtinyt tuottamaan jo tulosta, vaikka huivi onkin vielä kesken ja saattaa muuttua joksikin muuksi jos into lopahtaa. Bikinit (tai oikeastaan pelkkä yläosa) ovat kuitenkin valmiit. Kesälomaa siis odotellessa... Tosin taitaa tänä vuonna tulla ne kesälomat pidettyä jo ennen virallista kesäkautta.
Kesää ja bikinikautta silmällä pitäen olisi varmaan parempi pysyä poissa keittiöstä leipomasta herkkuja...


Nämä turkoosit bikinit huutavat aurinkoon pääsyä, samoin kuin kalvakka ihoni!

Laskiasenkin otin vastaan jo hyvissä ajoin ennen virallista päivää leipomalla muhkeita pullia ja mehukkaita porkkanarieskoja.Mitä sille puolelle ruutua on kuulunut viime päivinä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.