perjantai 11. tammikuuta 2013

Valoisa viikonloppu edessä

Jälleen olen vapaapäiväni viettänyt (ok vain puolet siitä) puunaten kämppää puhtaaksi. Meillä ei mitään joulusiivousta tehty kun eletään siivosti muutenkin, mutta tänä aamuna tuntui olevan aika jälleen laittaa villakoirat aisoihin.

Nyt kun koti on putipuhdas voin hyvillä mielin retkahtaa sohvalle lukemaan tuoretta numeroa  Lonely Planet Traveller -lehteä (joka aiemmin oli nimeltään Lonely Planet Magazine) ja juoda kuppin tai kaksi kahvia. Monet vannovat kahvinkeittimissä Moccamasterin nimeen - minä en. Tai en ainakaan siihen termosversioon keittimestä.

Neljän vuotta sen kanssa elettiin, enemmän ja aika usein vähemmän tyytyväisinä sen keitoksiin. Kaksi viikkoa ollaan keitelty aamukahvit ja välillä näin iltapäiväkahvitkin Obh Nordican Café Pregolla ja joka kerta ollaan oltu tyytyväisiä. Goodbye huono tai kylmä kahvi à la Moccamaster.
Eilen muuten askartelimme uuden valaisimen gymiimme. Innostuimme Huberissa ihastelemistamme "roikkamaisista" valaisimista ja pienen googlettelun jälkeen päädyimme Clas Ohlsonin lamppuun. Asennus tehtiin itse (kiitos Likainen parketti -blogin todella selkeiden ohjeiden! ) vaikkei mitään kummoisia insinöörejä ollakaan. Nyt näkee pikku gymissä kuntoilla ahkerasti...
Eli nyt kun viimeinenkin lamppu saatu tähän uuteen kotiin asennettua voidaan keskittyä hyvillä mielin viikonloppuun, valoisaan sellaiseen ;-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.