keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uutta, vanhaa ja sitä samaa

Tupaantuliaslahjana saatu skumppa sopi hyvin tähän uuden vuoden juhlintaan.

Tähtisädetikkuja piti ehdottomasti päästä polttamaan.


Skumppa auki sopivasti ennen puolta yötä...

...että ehti katsomaan raketteja lasi kourassa.


Uutta oli Sokokselta -40% alesta löytynyt villakangastakki. Vanhoja (meidän itsemme lisäksi) tapoja, eli skumppaa ja tähtisädetikkuja ilman uutta vuotta ei voi viettää. Raketteja on tässä pitkin syksyä tullut nähtyä ja kuvattua aika paljon. Ratinan suvannon ilotulitus jäi nyt väliin kun keskityttiin kotisohvalla oleiluun ja takapihalla muiden lähettämien rakettien ihailuun.

Siksi muiden rakettien ihailuun, sillä omat raketit olivat aikas onnettomat. Hirveällä sähinälllä ampaisivat taivaalle ja sitten päästivät pikkuruisen poksahduksen. Hyvät naurut niistä kyllä saatiin, kun lähetyspaikka oli aivan savussa sen reppanan räiskähdyksen jälkeen.

Vuoden vaihduttua olikin sitten hyvä hetki painua höyhensaarille kuittaamaan univelkoja. Kerrankin tuli nukuttua sikeästi ja pitkään. Tästä on hyvä jatkaa virkeänä kohti tämän vuoden haasteita. Lupauksia en tehnyt, mutta tavoitteita asetin itselleni sitäkin enemmän. Toivottavasti pääsen ainakin joihinkin niistä seuraavien 365 päivän aikana.


Toivottavasti olette jo toipuneet maanantaista ja aloittaneet uuden vuoden mukavissa merkeissä!


4 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta Eeru!!! Toivottavasti tänä vuonna tulee nähtyä vähän useammin. Se on oma tavoitteeni tälle vuodelle.
  -sini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ihana,

   Luit ajatuksiani sillä juuri tuon kavereiden kanssa enemmän olemisen otin yhdeksi tämän vuoden tavoitteekseni. Mulla olisi mielessä yksi kiva paikka jossa voitaisiin taas tyttöporukalla käydä brunssilla...

   Poista
  2. Hienoa! Valmis koska vaan!

   -sini-

   Poista
 2. Welcome and happy New Year to you too!

  VastaaPoista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.