perjantai 13. huhtikuuta 2012

Yöpöydän trioYöpöydälle mielestäni ehdottomasti kuuluvat herätyskello, lamppu sekä purkki käsirasvaa. Käteni ovat kuin raavaalla raksamiehellä ja niitä tarvitsee ja täytyy rasvata usein. Paras tapa jolla koitan yrittää saada kätösistäni pehmoiset on rasvata ne yötä vasten jolloin rasva saa rauhassa imeytyä ja hoitaa kuivia kouriani.

Yöpöytämme ei ole aina näyttänyt näin siistiltä sillä olen säilyttänyt siinä jotain iloisen kirjavaa käsirasvatuubia. Mies puolestaan nähdessään räväkän rasvatuubin piilotti sen yöpöydän syövereihin. Tätä käsirasvan jemmailua ja etsiskelyä jatkoimme usean vuoden ajan, kunnes päädyimme molempia miellyttävään ratkaisuun. Hankimme yleensä wc:ssä käsisaippualle tarkoitetun punppupullon joka sopi yöpöydän muihin tarvikkeisiin ja täytimme sen minulle mieleisellä rasvalla. Todellinen win-win-situation sanon vaan, sillä se käsirasvan jokailtainen etsiskely alkoi käydä hermoille!


Mitä teiltä löytyy yöpöydältä?


1 kommentti:

  1. Noh, meillä on yöpöydällä tietenkin yölamppu ja kannellinen vesiheinäkori joka kätkee sen iloisen kirjavan käsirasvatuubin sekä jalkarasvatuubin sisäänsä! :)

    VastaaPoista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.