maanantai 2. huhtikuuta 2012

Paremmalla lounaalla ennen paniikkia

Kukkakaalisosekeittoa, hevosen paistia sekä omenaa alkupalana.

Nieriää, linssipyrettä, munakoisoa ja paksoi kaalia sekä punajuuresta värin saanutta kastiketta pääruokana.

Petit fours kahvin kanssa. Lusikassa kookosvaahtoa, tomusokerilla hunnutettu oli mustikkaleivos, macaron oli täytetty maitosuklaakreemillä ja lusikasta oikealla oleva oli madelaine... liian monta juttua muistettavaksi, mutta ei syötäväksi.

Tässä vielä katsaus perjantain herkuttelu/hemmottelu lounaaseeni Ravintola C:ssä. Nyt tuo rauhallinen hetki on enää muisto sillä kaikki keskittyminen vapaalla sujuu pakkaamisen parissa. Pitää ehtiä vielä vaihtaa rahaa, ostaa tuliaisia (menemme siis miehen veljen luo sinne Singaporeen ja kaikkea Suomi kamaa pitää viedä mukana, kuten leppälastuja savustusta varten...), tyhjentää kameran muistikorttit ja ladata akut, kaivaa varastosta kesähepeneet ja pestä niistä mukaan otettavat, jne. lista tuntuu loputtomalta tällä hetkellä ja kohta pitäisi vielä lähteä töihinkin.
Pieni lomastressi on isosti päällä!

Bon appétit ja bon voyage vaan jos en ehdi tänne päivittämään vähään aikaan kuulumisiani.


ps. Kuka luki sunnuntain Aamulehdesta keikkaraportin Apulannan Pakkahuoneen keikasta? 
Tuosta tekstistä minulla olisi pari sanaa sanottavana, mutta voi olla parempi etten kiireiltäni ehdi aiheeseen palata. Kiinnostaisi tietää ovatko muut paikalla olleet samaa vai eri mieltä kirjoittajan kanssa. Minä ainakin olin aivan toisenlaisella keikalla kuin lehden toimittaja.

1 kommentti:

  1. Eerulle myöhästyneet synttärionnittelut ja oikein ihanaa matkaa kyyhkyläisille! :)

    VastaaPoista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.