perjantai 13. tammikuuta 2012

Uutta vanhaa

Same old, same old. Miksi keksiä pyörä uudestaan? Nämä ajatukset kävivät mielessä kun käteni tavoittivat Sokoksella erään paketin (Huom! joka oli -40% alessa...). Taisin jo aiemmin kertoa maustani hajuvesien suhteen. Kerrattakoon vielä että mitä makeampi tai voimakkaampi = sitä parempi!
Lancômen Tresor Midnight Rose -tuoksua olin ajatellut seuraavaksi itselleni ostaa, mutta toisin kävi. Vanhassa oli vara parempi.
Kesällä 1999 palasin Ranskassa vaihtarina vietetyn vuoden jälkeen kotiin. Viimeisenä lentokentältä ostin itselleni pullon hajuvettä. Tuo hajuvesi tuo edelleen paljon muistoja mieleen. Muistoja vaihtarivuodelta, sekä sitä seuranneelta ajalta. Koska tulevana kesänä on tarkoituksena palata juurille, eli käväistä niissä maisemissa joissa vaihtovuoden vietin osui tämä tuoksuostos oikeaan saumaan.

Tuoksun mukana tuli tälläinen kelpo pussukka, jolla kerrankin on riittävästi kokoa vaikkapa meikkipussiksi. 


Lokakuisen MeNaisten testin mukaan olin Femme Fatale. Höpsis kyllä muistutan tätä ruiskuteltuani enemmän enkeliä ;-)

Millaisten tuoksujen ystäviä te olette?

2 kommenttia:

  1. Ooh, toi vois olla aika hyvä mitä sitä googlettelin. Yritän olla ostamatta lisää hajuvesiä. Pitäisi ensin noita vanhoja käyttää pois. Mun ehdoton suosikki on YSL:n Parisienne. Siinä kävin niin hassusti vielä, että sain sen enkä edes tiennyt etukäteen miltä se tuoksuu. Aivan nappiin meni! Niin mun tuoksuinen hajuvesi. :)

    VastaaPoista
  2. JM- Todella hyvä tuuri että tuoksu osuu nappiin. Olen sen verran tarkkanenäinen tuoksujen suhteen, että minulle ei hajuvettä kysymättä tuoda...harmi sinänsä.

    Täälläkin päässä tarkoitus on olla ostamatta uutta hajua ennenkuin jokin edellisistä on loppu, mutta aina ei malta.

    Ratkaisuna on pienet pullokoot, ne loppuu nopeammin. Toi Angel on sen verran vahvaa eau de parfymia että yksi ruiskaus riittää - ja sillä se pullo ei sitten heti lopukaan.

    VastaaPoista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.