Viikonloppu sujui erilaisten teemojen parissa.
Matkasimme ruokia mukaillen Mexicossa, Amerikassa ja Espanjassa. Aloitimme jo torstai-iltana tekemällä Mexicon salaattia
(salaattia, tomaattia, maissia ja maustettua jauhelihaa - ei tarvitse ollenkaan kastiketta!). Perjantaina makumatkasimme Amerikkaan valmistamalla ribsejä. Herkullisen
marinaadin olimme tehneet jo etukäteen valmiiksi. Kyseistä Pastanjauhantaa-blogin reseptiä kokeilimme ensikertaa viime juhanuksena ja se osoittautui mainioksi. Lauantaina meillä oli aikaa ja energiaa enemmän, joten innostuimme kokeilemaan erilaisten tapasten valmistusta. Kinkkumeloni -yhdistelmässä, oliiveissa tai aurinkokuivatussa tomaatissa ei ollut mitään uutta tai mullistavaa, mutta choritzoa emme olleet aiemmin paistaneet. Valkosipulilla ja persiljalla maustettu choritzo oli HYVÄÄ. Chili-valkosipulikatkaravut valmistuivat viimeisenä, jolloin ne nostettiin pannussa pöytään. Ja eikun syömään...
|
Teemaan kuului myös ruokajuoman huomioiminen. Mexicoiltana maitui Sol. |
|
Ribsien ohessa dipattiin myös kasviksia jotta ruokaympyrä ei menisi liian yksipuoliseksi. Juomana Budweiser. Taustalla soi muuten Bruce Springsteen. |
|
Reilusti chilillä ja valkosipulilla maustetut katkaravut. |
|
Espanja-teeman tapaksia. |
|
Tapaksien kanssa nautittiin sidraa.
|
Kaiken tämän syöpöttelyn jälkeen vuorossa on viikon verran kevennystä kasvissalaattien ja hedelmien muodossa...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.