tiistai 13. syyskuuta 2011

Home sweet home

Takaisin arjessa. Kahden viikon lomailun jälkeen arki tuntuu vähän karhealta, kelit koleilta ja kotona olo mukavalta vaikka joka puolella onkin tavaroita hujan hajan matkalaukkujen purkamisen jäljiltä. Pyykkivuori on hurja. Loivennan töihinpaluun tuskaa näihin kuviin uppoamalla.

Näitä maisemakuvia tuli napsittua enemmän kuin tarpeeksi.

Valkoista ja sinistä sen olla pitää. Tällaisia kuvia kertyi jotain 400 kappaletta, niistä noin kymmenessä on jompikumpi matkaajista mukana...Ok meikkiä käytin ehkä kerran koko reissussa, joten on ehkä parempi etten naamani kanssa loista jokaisessa kuvassa.

Hotellimme oli säilynyt muuttumattomana viime vierailusta. Tämä kuva on ensimmäiseltä päivältä jolloin oli pari pilveä taivalla. Toista kertaa ei pilviä näkynyt, eli säät olivat jotakuinkin suotuisat.

Lisää matkaraporttia tulossa kun saan hieman pyykättyä, käytyä töissä ja perattua parhaat otokset kasaan tuosta neljänsadan kuvan materiaalista. Pirteää työviikkoa kaikille. Kevennyskuvana pollea ja muikea poseeraus puolesta välistä n.12km patikkamatkaa Santorinilla Oiasta Firaan.

Sain pidettyä korkeanpaikankammoni kurissa ja kivuttua kapeaa kinttupolkua pitkin vuorenrinteeltä toiselle. Sitä kelpaa paistatella näin leveästi.

1 kommentti:

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.