perjantai 22. maaliskuuta 2013

Perjantain puuhat

Matkalla multaan.

Idätyslaatikko tee-se-itse malliin.

Sitten vain aurinkoiselle ikkunalle itämään...

Ennen kevätkylvöä tein idätystölkkien nurkkiin reiät kasteluveden läpipääsylle.

Myöhässä kai tässä vähän ollaan, mutta yritetään silti. Nimittäin tehdä pieni kevätkylvö. Kun ulkolämpömittari näytti jälleen aamulla -14 astetta, niin tuskin tässä mikään kiire vielä on...
Ohjeen laatikon askarteluun löysin täältä.

Meni muutama viikko että saatiin juotua tarpeeksi maitoa ja muuta kerätäksemme tarpeeksi tölkkejä (15kpl) tähän laatikkoon. Ei ollutkaan niin helppoa kitata aamusta iltaan maitoa ja piimää kuin olisi luullut. Olisihan sitä voinut aloittaa kun oli pari purkkia saanut tyhjäksi, mutta ajatuksena oli päästä "helpolla" ja kylvää kaikki siemenet yhdellä kertaa. Saa nähdä kuinka käy.

Nyt mullan kimppuun puuhastelemaan ja itämistä odottelemaan (sadosta puhumattakaan).

3 kommenttia:

 1. Onnea kasvatukseen! Itseltä ei onnistuisi, tapan kaktuksetkin. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, onnea tässä tarvitaankin sillä viherpeukaloni toimii yleensä vaihtelevalla menestyksellä - toisinaan kaikki vihertää ja sitten toisinaan kaikki kasvit kuukahtavat!

  VastaaPoista
 3. Mä ostin myös rucolasalaattia ja paljon muitakin salaatteja jotta vois kasvatella, muttei oo tullut laitettua mitään chilien ja paprikan lisäksi kasvamaan. Löysin myös ikivanhoja pusseja kaapista ja osa oli mennyt vanhaksikin. En tiedä onko ne huonoja, mutta voihan niissä olla ettei ne ala kasvamaan koska ovat vanhoja.

  Mua niin harmittaa, kun meidän pihalle ei voi laittaa kasvimaata kun siinä on kalliota. Oma kasvimaa ois niin ihana. On meillä ollut sellainen kasvihuonetyylinen viritelmä, mutta siinä ei ole alkanut oikein mikään kasvaa :(.

  VastaaPoista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.