keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Makeaa mahantäydeltä vielä kun siihen on varaa

Kaverini kertoi tässä jokin aika sitten törmänneensä juttuun jonka mukaan vuonna 2030 suklaa tulee olemaan kaviaarin veroinen "harvinaisuus". Yhdestä suklaalevystä saattaa joutua tulevaisuudessa pulittamaan jopa 15€.

Kääks!
Ei auta kun syödä sitä suklaata nyt sitten varastoon ;-)
Bremenistä hankkimani kilon setti Lindt:n levyjä, pralineja ja kuulia riittää turruttamaan suurinta paniikkia mikä tästä pökerryttävästä uutisesta syntyi.


Tässä sitä tulevaisuuden arvotavaraa.

Peltirasia kätki sisälleen valikoiman todella herkullisia pralineja.

60% suklaasta valmistetut Lindor -pallerot sopivat hyvin kahvin kanssa nautittavaksi.


Ps.
Näin keväällä monessa seuraamassani blogissa kuntoillaan oikein urakalla ja kevennetään ruokavaliota. Hyvä juttu, mutta ei sovi minulle. Karkkilakot ovat olleet tuhoon tuomittuja kokeiluita. Kiellettyjä herkkuja on ruvennut tekemään mieli vain entistä enemmän.

Puhunkin mieluummin kohtuukäytön puolesta. Tämä pätee niin suklaaseen kuin vaikka viininkin. Nättiin lasiin kaadettua skumppaa tai kauniista rasiasta tarjoiltua suklaata ei edes tohdi ahnehtia kun nauttii yhtä paljon niiden katselusta kuin maistelusta.

Tässä siis tämän keskiviikon "viisaus": Kohtuus ennen kaikkea.
 (Vaikka otsikko lupailikin jotain aivan muuta.)

2 kommenttia:

  1. What!?! Eikä!?! :( Nouseekohan kahvin hintakin samaan tahtiin, sitäkin tehdään kuitenkin vähän samoissa maissa kuin suklaata.

    VastaaPoista
  2. Hyvä huomio! En yhtään ihmettelisi vaikka kahvin hinta nousisi samalla tavalla. Onhan se nytkin hivuttautunut kokoajan vain kalliimmaksi ja kalliimmaksi. Huono homma niille jotka pitävät kahvista ja suklaasta, tai varsinkin niistä molemmista yhtäaikaa nautittuina...

    VastaaPoista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.