torstai 2. elokuuta 2012

Pienet kuvat, isot miehet


Tässä pari "laadukasta" pokkariotosta eiliseltä.
Jos pitäisi tiivistää yhteen sanaan tuo ilta, niin se sana olisi mielenkiintoinen.

En ole mikään massatapahtumien ystävä. Syy löytyy eräästä menneiden vuosien Appro-illasta joka päättyi aikamoiseen kaaokseen huonojen järjestelyiden takia. Tuolloin töniminen tungoksessa johti siihen että väkisin rynnineet kaatoivat edessään olevia ja melkein talloivat jalkoihinsa maahan joutuneet. Siitä illasta selvisin säikähdyksellä, mutta massatapahtumiin olen lähtenyt suurella varauksella ja mielellään selvinpäin.

Eilisellä keikalla paikkamme olivat niin sanotusti "pellossa" eli kentällä. Massa-angstisena en lähtenyt eturiviä tavoittelemaan ja hyvä niin. Paikoiltamme nimittäin näki ihan tarpeeksi kaikenlaista piilopulloista naukkailusta, add-lääkkeiden etsinnästä, keikkaromansseista ja pilvenpolttelusta lähtien.

Bongasin vielä lähettyviltä erään koulukaverinkin ala-asteelta. Se on aika hyvin, kun ajattelee että paikalle oli ahtautuneena se kolmisenkymmentätuhatta muuta naamaa.
Jonotushelvetistä minulla ei ole mitään sanottavaa, sillä kun saavuimme paikalle klo 19.30 pääsimme sujuvasti turva- ja lipputarkastuksesta läpi. Anniskelualueelle en piipahtanut ja tästä johtuen en tarvinnut hotellihelpotuksenkaan palveluita.

Itse keikka vastasi odotuksia. Tuli vain sellainen fiilis, että voi jos pystyisi siirtymään ajassa taaksepäin sinne 90-luvun puoliväliin ja jollekin RHCP silloiselle keikalla - se vasta olisikin ollut jotain, vaikka ei tästäkään voi valittaa.

Löytyykö sieltä muita keikalla olleita? Sana on vapaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.