torstai 24. toukokuuta 2012

Viikko pulkassa


Kukkuu! Kuvassa yksi Singaporesta ostamistani jumppatopeista.
Tykkäsin kovasti tuosta topin selässä olevasta leikkauksesta.


Hiphei ja hurraa! On vasta torstai ja suositusten mukaiset viikon kolme urheilusuoritusta ovat jo takana. Aamuni ovat tällä viikolla alkaneet joko Body Pumpilla, Balancella tai 45min reippailulla lenkkipolulla.

Nyt voinkin sitten nostaa jalat sohvalle - not! Vielä on sotkettava fillarilla kahdesti työpaikalle ja takaisin kotiin. Joka tapauksessa fiilis on mitä parhain, jo näin aamusta!

Löytyykö sieltä muita innokkaita "aamu-urheilijoita"?


4 kommenttia:

 1. Käyn aina arkisin salilla siinä klo 7 ja 9 välillä, viikonloppuisinkin viimeistään klo 10 tai 11. Eli voin sanoa olevani aamu-urheilija. Juoksemassa kyllä käyn (en enää toistaiseksi allergian takia) aina iltaisin. Kesällä erityisesti noi iltajuoksut on kivoja.

  Kivan monipuolisilta kuulostaa noi sun kolme kertaasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oot aamu-urheilija ja viikonloppuna kuuluukin aamun alkaa vähän myöhemmin ;-)
   Harmi toi allergia.
   Muo haittaa iltajuoksussa tankkaus. Mahassa hölskyy. Jos ei hölsky niin sitten viimeisimmästä ruokailusta on liian kauan ja jo huippaa. Ihme kyllä kevyt aamupala ei aamulenkillä sitten hölsky ollenkaan vatsassa?!

   Poista
 2. Käyn GoGo:n aamuvirkuissa melko säännölisesti kahdesti viikossa. Aamuvirkut alkaa kelo 7:15 ti ja to aamuisin. Nyt kesäaikataulun alkaessa huomasin ettei torstain aamuvirkkuja enää kesän aikana olekaan ohjelmassa.
  Päätin lähteä lenkkipolulle tänä ensimmäisenä torstaiaamua, jolloin aamuvirkkuihin en päässyt. Lenkkipolulle pääsen lähes kotiovelta, joten herättyäni suuntasin aurinkoiseen aamuun lenkille klo 6:00 eli yli tuntia aiemmin kuin aamuvirkut olisi alkanut.
  Töissä tästä saavutuksestani kehaisin kahvipöydässä, mutta kuulinkin työkaverini olleen minuakin kaksikymmentä minuuttia aiemmin aamulla lenkkipolulla. Muiden hämmästellessä kuulemaansa vaihdoimme työkaverini kanssa aamun lenkkikuulumiset sekä muistelimme luonnon aamuisia tuoksuja ja lintujen viserryksiä.
  Aurinkoisen aamulenkin jälkeen oli aivan mahtava fiilis.
  terkuin Pike

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamu lenkki auringossa on parasta!
   Välillä silti se sängystä ylös pääseminen tekee tiukkaa...En ehkä ihan kuudelta olisi virkeimmilläni juoksemaan, seiska on jo toinen juttu.
   Tuo Aamuvirkkujen torstain pois jäänti toisaalta mahdollistaa sitten juuri lenkillä käynnin - ja sateella sitä voi mennä sitten GoGolle sisälle juoksemaan.

   Poista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.